Bli medlem

Liker - vår sveip

Giilla vår swipe

Møteplassens Sveip-funksjon heter Liker. Finner du noen du synes virker hyggelig er det bare å trykke på det røde Liker-hjertet. Det er ikke en livslang forpliktelse, og du trenger ikke å ringe presten bare fordi du har høyresveipet noen... Du har ingenting å tape - noen ganger skjer det at det der lille klikket leder deg rett til ditt livs store kjærlighet!

PlussLiker

Har du funnet noen som får hjertet ditt til å banke litt ekstra? Da bør du bruke PlussLiker! Når du PlussLiker noen (du har trykt på det gule hjertet) så ser den du flørter med dette, både i sveipen, men også på deres egen profilside – uavhengig av medlemskap. Når du sveiper blant alle fine single kommer teksten "Han/hun liker deg!" opp hos de single som har PlussLikt deg. Du kan altså allerede i forveien se hvem som Liker deg. Alle våre medlemmer har tilgang til PlussLiker.

Vil du vite hvem som liker deg?

Etter forespørsel fra våre medlemmer har vi også tatt fram muligheten for at du som er PlussVIP-medlem på forhånd kan se hvem som liker deg – før du liker tilbake. Så utrolig spennende og gøy! Under fanen «Liker meg» samles alle dine beundrere, og her kan du raskt og enkelt Like tilbake.

Bli medlem & begynn og lik!