Bli medlem

Nye hendelser – Det nyeste fra de single DU søker!

Søk etter den rette

Med Møteplassens singelstrøm, nye hendelser, kan du hele tiden ha oversikt over hva som skjer med single DU søker! Du kan se nye bilder, profilendringer, forslag på single som matcher deg, og mye annet – alt i én og samme strøm! Dessuten kan du endelig vise at du liker bilder og innlegg til andre single (noe som mange av dere medlemmer har etterspurt)! Det er bare du og den som har skrevet innlegget som kan se hvilke innlegg du liker.

Nå er det bare å sette i gang – skriv et innlegg, last opp nye bilder i galleriet og gi en reaksjon på innlegg du liker.

Andre single vil bli kjent med deg! Skriv om dine reiseplaner, funderinger eller noe annet morsomt som skjer i hverdagen din. Det blir superspennende å se hvilke reaksjoner og nye kontakter du får!

Varslinger

Under Varslinger i menyen kan du se hvilke reaksjoner du har mottatt (fra andre single) på dine egne hendelser. For å gi en reaksjon på innholdet til et medlem går du til Nye hendelser og klikker på smilefjeset lengst ned til høyre på et medlems innhold, og velger den reaksjonen du vil gi.

Bli medlem nå - klikk her!