Bli medlem

Bruk søkefunksjoneneBruk søkefunksjonene

Når du er fornøyd med din presentasjon er det på høy tid å gi seg i kast med å lete etter interessante single. Det finnes en rekke måter å finne en partner på Møteplassen på. Kanskje dukker det opp en skikkelig godbit i onlinelisten eller fotogalleriet? Eller kanskje har noen allerede funnet deg og finnes i din besøksliste?

Uansett vil alltid Møteplassens søkefunksjoner være lett tilgjengelig. Her kan du søke bland alle ti-tusenvis av medlemmer, både jenter og gutter på siten. Mulighetene er nesten uendelige.

1. Vil du raskt og enkelt finne en date i riktig alder nær der du bor er det ”Søk” du skal benytte. Velg om du vil at personene skal ha bilde eller om de skal være online akkurat når du søker og klikk deretter på søk. Noen minutter senere kan flørten være i gang.

2. Kan du absolutt ikke tenke deg å være sammen med noen som røyker, vil du at din partner skal dele din trosoppfatning eller synes du det er viktig at din kommende flørt har barn? Da er det ”Detaljert søk” du skal benytte. Her kan du virkelig søke etter akkurat din drømmepartner.

3. ”Matchingssøk” er en søkefunksjon vi er litt ekstra stolte av. Matchingssøk er basert på et vitenskapelig utviklet personlighetstest. Med din egen personlighetsprofil som grunnlag finner matchingssøk frem de medlemmer som best passer sammen med deg basert på personlighet, verdier og interesser. Denne funksjonene bruker du hvis du virkelig tror på at skjønnheten kommer innenfra. Og hvem gjør ikke det?