Bli medlem

Match og Sukker

Møteplassen.com bedre enn både Sukker.no og Match.no

Bli medlem allerede nå

En uavhengig test viser at Møteplassen har en enkel og rask registrering. Designen på siden er funksjonell og ryddig og gjør navigeringen rask.

Det er enkelt å opprette en profil. I motsetning til match.com er det også enkelt å gjøre endringer i den personlige presentasjonen. Du for også råd om hvordan du kan forbedre din personlige profil.

Møteplassens matchingstjeneste gir deg en detaljert personlighetsprofil. Du kan lese informasjon om hvordan testen har blitt utviklet. Søkemulighetene er mange. Du får god oversikt over søkeresultatet og har mulighet til å lagre favorittsøk.

Testpersonene opplever at Møteplassen har mer trafikk enn Sukker, Match, Q500, Hei! og Finnenvenn.

På Møteplassen får du tilgang til både norske og svenske profiler.

Slik ble testen utført

Nettdatingsekspertene Lene Søvold og Christian Gerhard, har tatt utgangspunkt i hva som er viktig for deg som nettdater. Med hjelp fra et tosifret antall nettdatere som har testet de seks online dating sidene, har de vurdert datingsidene opp mot syv kriterier; registrering, design, personlig side, matching, søkemuligheter, kontaktmuligheter, samt hva du får for pengene.

Nettdatingsidene som var med i testen er: Sukker.no, Match.no, Møteplassen.com, Q500.no, Hei! og Finnenvenn.no.

Testen er utført av Singellivet.no i samarbeid med TV2 Hjelper Deg. Testen er basert på bruk av de ulike datingsidene i perioden august til oktober 2007.