Bli medlem

Å tørre å våge

Jeg og Ole Jacob traff hverandre 29 juni i år (2013) etter vi hadde pratet nesten hver dag siden april. Jeg hadde et lite sosial liv siden jeg kombinerte 3 jobber, dermed startet jeg å søke etter kjærligheten på nettet, noe og Ole Jacob gjorde. En kveld havnet jeg tilfeldig på hans profil, jeg tenkte først han var ikke helt typen for meg, men det var noe der som gjorde at jeg ønsket å ha kontakt. Siden jeg ikke var betalende medlem så kunne jeg ikke kontakte ham, men etter noen minutter så kontaktet han meg.

Vi pratet om alt gjennom døgnet, og følelsene vokste fort. Etter kort tid ble vi venner på Facebook og ga hverandre vårt telefonnummer. Jeg visste at jeg hadde fått sterke følelser for ham, noe som uroet meg litt siden han bodde i Lier og jeg i Stavanger – så hvordan skulle vi løse dette? Jeg bestemte meg å spør ham om han ville at jeg skulle komme på besøk, jeg skulle til Østlandet og videre til København den ene helgen for å besøke noen venner og hadde fri uken etter – han sa ja.

Å tørre å våge

Vi bestemte oss å møte ved kaien ved Aker brygge siden det var der jeg kom med båten, både jeg og Ole Jacob var svært nervøs, tankene svirret i hodet og nervene var på topp. I det øyeblikket jeg så han var alt borte, jeg gikk mot ham og ga han en klem. Han ga meg et lite kyss, tok kofferten min og sammen dro vi hjem til ham.

Kun 2 dager etter vårt første møte ble vi kjærester, og 3 uker senere kom Ole og besøkte meg i Stavanger, der han videre fikk treffe familien min. Tidligere i år – før jeg traff Ole Jacob, hadde jeg søkt på sykepleien i Stavanger og Oslo. Jeg var svært usikker på hvilken skole jeg skulle komme inn på, og vi prata om å eventuelt flytte sammen der jeg ville ende opp. Kun få dager etter vi hadde vært sammen i 1 måned fikk jeg svaret, jeg kom inn i Oslo. Jeg fortalte det til Ole Jacob og han spurte meg på stedet om jeg ville flytte inn til ham.

I dag har jeg og Ole Jacob vært kjærester i 4 måneder, og bodd sammen i 3. Vi er godt lykkelig, og jeg føler jeg har funnet mannen i mitt liv. Vi er ikke bare kjærester, men og gode venner så det blir mye latter og diskusjon mellom oss. På så kort tid har det hendt mye, og vi gleder oss til fremtiden sammen! Vi ønsker flere som søker etter kjærligheten å kunne tørre å våge å finne dem – uansett omstendighetene. Vi våget, og vi angrer ikke.

Tusen takk til Møteplassen, som hjalp oss å finne hverandre!