Bli medlem

Grenseløs kjærlighet

Vi ønsket oss begge en livslang kjærlighet. Og siden vi ikke fant den der vi ferdes, søkte vi på Møteplassen. Vi skulle kanskje aldrig nånsinn møtts?

Vi kom fra forskjellige land, og hadde ulik bakgrunn og ulike erfaringer. Upraktisk. Jeg var 10 år eldre enn han. Utenkelig. Avstanden mellom oss var 1200 km. Umulig.

Grenseløs kjærlighet

Etter åtte mailer ”slo han opp”. Han ville finne en som bodde nærmere, skrev han. Jaja. Etter ytterligere to mailer var han tilbake. Etter enda noen mailer skrev jeg at jeg hadde et problem. Han skrev: ”Berätta. Vi har redan en relasjon”. Det var med de ordene han tok seg inn i livet mitt. Og det var med det kloke svaret sitt han ble værende der. Eller var vårt möte redan bestämmt långt innan vi födds?

Vi begynte å prate, og samtalene våre pågikk i timevis. Vi hadde så mye å prate om, vi likte det vi så, vi hadde samme form for humor og lo mye sammen: nettkjemien var der fra første stund. Ville den fortsatt være der når vi møttes? Det måtte vi finne ut, og ingen av oss ble overrasket over at den fysiske kjemien overgikk nettkjemien – vi utdypet bekjentskapet og ble kjærester.

Grenseløs kjærlighet

Nå har vi vært kjærester i snart et halvår – og vi planlegger fremtiden sammen.

Takk til Møteplassen som gav oss muligheten.
Gudrun og Seppo