Bli medlem

Det sa virkelig "klikk" mellom oss!

Tidlig sommeren 2005 var det to sjeler som satt en søndags kveld på Internett og ikke hadde noe bedre å gjøre. Disse to kalte seg Dagste og Luna og hadde akkurat lagd seg hver sin profil på Møteplassen.no.

Dag-Atle og Ann Elisabeth som vi egentlig heter er egentlig i fra Oslo-området, men Dag-Atle bodde i Stavanger på denne tiden. Ann Elisabeth holdt på å fullføre sykepleierstudiet i Oslo. Vi fikk en veldig fin kontakt helt fra første kveld på Møteplassen, og brevene gikk hyppig mellom oss. Vi merket med en gang at kommunikasjonen gikk veldig fint, og vi hadde mye til felles. Det var ingen av oss som hadde lyst til å legge seg de kveldene.

Det tok noen måneder før vi traff hverandre fysisk. Det var en fredag den 07.10.2005. Dag-Atle tok flyet til Oslo og møtte Ann Elisabeth på Oslo Sentralstasjon. Vi hadde avtalt å dra hjem til henne og se en film. Den kvelden sa det virkelig ”klikk” mellom oss. Etter den dagen har vi nesten ikke vært fra hverandre.

Tiden framover var ikke alltid like lett. Dette var på grunn av avstanden mellom Stavanger og Oslo. Det gikk ofte noen måneder mellom hver gang vi traff hverandre. Men kjærligheten mellom oss var så sterk! Sommeren 2006 var fantastisk for oss. Da var vi sammen i tre uker sammenhengende og hadde en romantisk båttur! Alle kunne se på oss hvor forelsket vi var i hverandre.

Sommeren 2007 var Ann Elisabeth ferdig med sin skolegang. Hun tok da et stort valg om å flytte til Stavanger, og vi flyttet da sammen. Dette var en veldig stor dag for oss. Vi ville virkelig gjøre dette, og var aldri i tvil. Men det var samtidlig litt skummelt. Vi merket at det å bo sammen gikk veldig fint. Vi samarbeider veldig godt sammen og følelsen av å være forelsket holdt seg konstant. Den samme sommeren hadde vi også en fantastisk romantisk ferietur til Hellas. Alt var nydelig!

Men så følte begge at det var på tide å ta en steg videre. Vi hadde snakket litt om forlovelse, men hadde egentlig tenkt å vente en liten stund. Men Dag-Atle hadde ikke tenkt å vente så lenge. På skuddårsdagen 2008 gikk Dag-Atle ned på kne foran Ann Elisabeth og fridde. Dette skjedde under en romantisk og fin helgetur til Newcastle. Når Ann Elisabeth ble stilt dette spørsmålet og så gull-ringene tok det noen minutter før hun greide å svare. Men svaret ble til slutt ”ja”. Hun ble veldig overrasket, og veldig glad. Den kvelden ble feiret med en fin tre-retters middag. Hummer til forrett, Elg til hovedrett pluss dessert.

Den store dagen er satt til 18.07.2009, dagen etter Ann Elisabeth sin bursdag. Vi gleder oss veldig, og planleggingen er godt i gang. I skrivende stund har vi også nettopp kjøpt oss en helt ny leilighet i Stavanger.

Vi vil med dette takke Møteplassen for at dere gjorde det mulig for oss å finne kjærligheten. Vi håper at dette viser andre at det faktisk er mulig å la seg gjøre. Tusen takk!

Dag Atle og Ann Elisabeth