Bli medlem

Vi fant hverandre midt i livet!

Jeg, Eva-Lena (Chiron, mitt nick på MP), hadde vært medlem på Møteplassen siden høsten 2006 og bodde da i Uppland. Hadde vært med her ved tidligere tilfeller og hadde allerede en del venner og bekjente her, mest på chatten.

Hadde også vært med på de fleste MP-treff forrige gang jeg var medlem.

I oktober 2006 kom en mann inn på chatten (Lars) som kalte seg for Calles5 fra Dalarna. Vi hilste høflig på hverandre slik som kutymen bør være på chatten. Vi utvekslet noen ord nå og da. Ja, slik rullet det på i noen måneder. Fremfor alt ble det mye snakk om ”Amerikanere” og Rock n’ Roll, vi begge var jo oppvokst med amerikanske biler og hadde det som interesse, i tillegg til naturen og det å være der.

Lars 47 år, fortalte at han hadde vært samboer i 25 år og nå hadde vært separert i ca 2,5 år, han var far til 4 voksne barn, 3 døtre og 1 sønn. Jeg på 49 år, fortalte selvsagt om meg selv som hadde vært skilt i 4 år etter et 29 år langt forhold og at jeg var mor til 6 voksne sønner! Summa summarum konstaterte vi at vi hadde en del erfaring med forhold og familieliv…

Vi begge hadde hatt dater via Møteplassen, men akkurat da lå vi litt lavt med tanke på dating. Ingen av oss hadde noen hast med å treffe noen… skjer det så skjer det… Men vi trivdes med hverandre som ”venner” og å snakke med hverandre.

I mars 2007 ble Lars og jeg, hver for oss, bedt på den samme festen nede i Skåne i påsken, det var en av våre felles bekjente på Møteplassen som ba inn til påskefest for flere medlemmer på MP som hadde fått kontakt med hverandre. Vi skulle bli ca 15 personer. I og med at reisen var lang ble transporten samordnet for de av oss som kunne. De hadde seg slik at Lars og jeg skulle reise sammen med to andre. Så kom D-dagen *L*. Vi samlet oss for felles avreise til Skåne.

Ja! Lars kommer og hilser glad på alle!! Wow, hjelp for en kar! Jeg smeltet.. Han kommer inn gjennom rommet, løfter meg opp og gir meg en bjørneklem... At jeg i det hele tatt kunne stå på beina etter det, det skjønner jeg ikke.. Jeg ble helt satt ut av denne stilige mannen... Vi tok oss en kaffe før vi dro avsted og jeg kunne i smug titte på ham over bordet. Jeg kunne ikke ta øynene fra ham og han hadde de vakreste blå øynene jeg hadde sett. Tilfeldigvis fikk vi sitte sammen i baksetet på vei ned til Skåne og den kommende kjærighetshistorien var et faktum.

En uke etter påske var jeg gjest hjemme hos Lars i Dalarna. Vi hadde en fantastisk helg og han viste meg byen hvor han er født og oppvokst alt rundt omkring, det var sååå vakkert. Vi tok vare på hvert minutt for å lære hverandre å kjenne og for å få all tid vi kunne sammen… Det var jo 17 mil mellom, det kjentes som vi var atskilt av et helt hav. Lars sa den helgen, når vi lå og solte oss på gresset (varmt og godt, ca 20 grader i april): Jeg er forelsket! Jeg føler meg som en 20-åring igjen! Jaaa, sa jeg, jeg er også forelsket. Det ble mange og lange telefonsamtaler de neste ukene.

Vi konstaterte at det var utrolig lett å snakke om alt og at ingen av oss måtte gjøre seg til for hverandre. Vi kunne (og kan fortsatt) ”kle oss nakne, både på det fysiske og mentale plan” uten å føle oss ubekvemme med det. Kanskje det kalles Sjelefrender!! Etter en måned ble vi samboere. Jeg flyttet til Dalarna og hjem til Lars. Jeg tok permisjon, sa opp jobben og fikk ny jobb her oppe før jeg en gang hadde rukket å flytte hit… Ja, alt dette skjedde på en måned…

Jeg har ikke angret et sekund at jeg flyttet og jeg har det helt topp. Har t.o.m. blitt ”Leksing” når det gjelder ishockey, vi har vært på hjemmekampene til Leksand!! Det føles som jeg virkelig har kommet hjem!! Jeg elsker denne naturen, og vi er mye ute. Lars jakter, så vi var på elgjakt sammen i høst. Det har inspirert meg og jeg planlegger å ta jegerprøven jeg også. Vi kjøpte oss en ”amerikaner” som vi kjører rundt i, og i den fridde Lars 7/7 2007. Jeg svarte selvsagt JA! Selve forlovelsen ble 23/12 2007.

Fredag 29/2 2008

JA!!! Sa vi til hverandre.
Vi ga hverandre vårt kjærlighetsløfte! Å elske og ære hverandre, som trofaste livsvenner!!

Vårt bryllup var i Ejendahls Arena i Leksand, foran 131 SuperStars-medlemmer. Vi var ikledd Leksanddrakter, et passende bryllupsantrekk. En fantastisk brudebukett med blå roser. Etter vielsen spiste vi en herlig middag. Så et par timer senere var det tid for hockeykamp og vi forflyttet oss alle inn til hockeyarenaen og den nordre ståtribunen. Etter matchen fortsatte vi med skåling og mange gratulasjonsklemmer.

Ja, man kan virkelig si at å få så mye oppmerksomhet og bli satt så mye pris på var en herlig følelse, til tross for at vi skulle ha ”et lite og enkelt” bryllup *L*. Vi ble selvsagt intervjuet og filmet av Leksand Star sine reportere, ”Star TV”. Dette ble sendt i løpet av matchen på Jumbotronen, så ytterligere 4000 i publikum fikk se vielsen vår og intervjuet *L*. Ja, alt dette tok nesten pusten fra oss, så vi avsluttet kvelden på hotellrommet, trøtte og lykkelige… *L*

Ja, nå har vi bare fremtiden foran oss, alt føles så bra og vi vet at vi gjorde det rette! Vi våget… Vi tok sjansen… Vi valgte rett… Midt i livet!!!

Varme solfylte vårhilsninger fra
Eva-Lena og Lars
(Chiron og Calles5)