Bli medlem

Det største av alt er kjærligheten

Det var vår felles interesse som førte oss sammen

Jeg traff min like i juni 2007. Det var Sankthansaften og jeg var singel. Det så ut som jeg ble nødt til å feire Sankthansaften alene med hunden min. Mine barn og barnebarn skulle feire sammen med noen andre, og det samme skulle mine venner. Siden jeg hadde en profil på Møteplassen gikk jeg inn for å se om jeg hadde fått noen midtsommerhilsninger fra venner og kanskje noen nye spennende brev.

Et brev fra et medlem som kalte seg Wolf fikk meg interessert. Jeg svarte og fikk raskt et svar tilbake. Vi var begge hundeinteresserte og det gjorde nok det hele litt mer interessant. Han hadde en schäfertispe og jeg kontret med at jeg hadde en schäferhanne. Etter intensiv brevveksling spurte jeg om hvor han bodde, og jeg fikk til svar at han bodde 3,5 mil sør for Södertälje. Oj, tenkte jeg. Jeg bor nemlig 3 mil sør for Södertälje.

Jeg foreslo at han kunne komme hjem til meg for en matbit på Sankthansaften. Siden begge to skulle være alene, kunne vi like gjerne feire midtsommer sammen. Vi bestemte at han skulle komme rundt 18.00 og resten er historie.

Nå er vi forlovet og planlegger å gifte oss på Sankthansaften, dvs. på årsdagen for vårt første møte- Å få oppleve kjærligheten etter fylte 50 år trodde jeg ikke var mulig. Nå vet vi at alt er mulig uansett alder.

Takk Møteplassen! Dere gjorde det mulig for oss å få oppleve det største av alt… Kjærligheten!!

Rose-Marie