Bli medlem

En perfekt match

På 1.juledag 2003 fikk jeg et standardbrev til innboksen min på Møteplassen. ”Vi matcher perfekt”. Jeg ble nysgjerrig og besøkte hans profil. Aldri tidligere hadde jeg forsøkt meg på nettdating og jeg kjente meg derfor litt usikker.

Da jeg besøkte hans profil kjente jeg den igjen med en gang. Vi hadde blitt matchet sammen også tidligere. Grunnen til at jeg ikke tok kontakt den gangen var at jeg bodde i Østfold og menn fra Østfold hadde venninnen min lagt beslag på. Det var hun som introduserte meg for Møteplassen og hun hadde beslaglagt alle guttene fra samme fylke, det var vår avtale. Men nå hadde også hun truffet en mann, så jeg tok sjansen og kontaktet min såkalte ”perfekte match” for å se om vi virkelig matchet hverandre.

Hans utseende og profiltekst tiltalte meg med en gang, vi hadde samme fremtidsplaner og delte samme interesser og aktiviteter. Jeg skrev et kort svar og fikk raskt et svar tilbake. Et par dager etter den første kontakten på Møteplassen chattet vi flere timer om dagen, snart begynte vi også å bruke webkamera. Det var nesten som å gå på date.

På nyttårsaften ringte han og overrasket første gang. Det var artig å høre stemmen hans og å kunne sette en stemme til profilbildet som jeg hadde sett på mange kvelder tidligere. Noen dager senere reiste jeg og en venninne til syden og det var en stor telefonregning som ventet når jeg kom hjem...

Min venninne ble nysgjerrig og lurte på hvem det var jeg stadig sendte sms til og snakket med i telefon flere ganger om dagen. Jeg svarte at det var mannen i mitt liv, litt på tull. Men innerst inne kjente jeg at det nok faktisk var ”mannen i mitt liv”.

Dagen etter vi kom hjem fra reisen, stod en nervøs mann utenfor døren min, enda hyggeligere i virkeligheten. Jeg ble overlykkelig da han fortalte at han følte det på samme som meg. Mens jeg hadde vært bortreist hadde han savnet meg, også han hadde følt at dette kunne være den store kjærligheten.

Det var en ren tilfeldighet at han besøkte min profilside og at vi begge fant frem til Møteplassen. Den gjorde det mulig for oss å treffe hverandre og bli kjent til tross for at vi bodde mange mil fra hverandre.

Vårt første møte, som skulle være en søndagsmiddag, varte helt til onsdag formiddag og varer enn i dag. Etter tre og en halv måned flyttet vi sammen. Nå er det snart fire år siden vi møttes første gang og vi har fått et nytt familiemedlem, en sønn som ble født i juni 2007. En liten gutt som aldri hadde kommet til verden hadde det ikke vært for Møteplassen. Så den korte lille setningen på Møteplassen stemte, vi matchet perfekt.

Nora og Ronny