Bli medlem

Jeg har møtt min sjelevenn

Natt til 9 juni 2012 satt jeg og lagde en profil på Møteplassen. Betalte 6 måneders vip. Lite skulle jeg vite om at det ville kun ta meg 10 timer å få napp.

Jeg har møtt min sjelevenn

Da jeg våknet den lørdagen hadde det kommet et brev i innboksen fra Odd Walter. Utover dagen ble det mange brev fram og tilbake, og det endte med at vi bestemte oss for å ha en midnattsdate allerede samme kveld. Så med kaffe på termosen, pledd og sitteunderlag møttes vi ved elva i den fine sommerkvelden. 5 timer god samtale etterpå, kjørte han hjem og etterlot meg med en følelse av at dette kunne være noe spesielt. Dagen etterpå møttes vi igjen til film og god mat, og vi følte begge to at det var noe spesielt som var i ferd med å skje. Heldigvis ble vi ”tvunget” til å ta ting rolig gjennom sommeren siden vi begge to hadde diverse reiseplaner. Men vi møttes så ofte vi kunne, mailet og tekstet og ble fort klar over at det måtte bli oss. Så i august ble vi offisielt kjærester.

Jeg kan med hånden på hjertet si at det har vært det beste året i mitt liv. Jeg har møtt min sjelevenn. Odd Walter er stødig, morsom, dønn ærlig, snill, kjekk og jeg stoler 100% på ham. Jeg har fått en trygghet i livet jeg aldri har følt før.

Jeg har møtt min sjelevenn

Vi har i løpet av denne tiden opplevd mye sammen. Fjellturer, konserter, helgetur til Riga, tre ukers biltur til Italia i sommer og ferie langs Helgelandskysten med våre tre barn. Vi forlovet oss i Firenze i sommer, og tid til vielse er bestilt.

Så takk Møteplassen, for at dere førte oss sammen!