Bli medlem

En rose var begynnelsen av deres liv sammen

Da vi møttes… November 2011 sitter Ove på Foldereid i Nord Trøndelag og tenker at livet hadde da vært bedre med ei jente i armkroken. Samtidig sitter Monica i Kristiansand og savner en å dele tanker og opplevelser med. På hver vår kant av landet finner vi ut at vi skal prøve oss på nettdating slik så mange andre gjør i disse dager. Vi oppretter hver vår profil på Møteplassen med ikke så langt mellomrom. Vi skriver begge med folk vi ser på Møteplassen, jeg er på et par dater med gutter fra området rundt Kristiansand men den gode magefølelsen uteblir.

En rose var begynnelsen av deres liv sammen

Så en dag dukker det plutselig opp ei rose i postkassa mi. Den kommer langveis fra, fra en kar som hadde utvida søkehorisonten sin til utover Trøndelagens grenser. Han hadde sett et bilde av ei jente som står på kjøkkenet med en stor kokkekniv stående i skjærefjøla på kjøkkenbenken. Ove bestemmer seg før å ta en sjanse og sender i vei ei rose som reiser over verdensveven gjennom halve Norge. I Kristiansand sitter det ei jente som egentlig er har bestemt seg for at lykken ikke fantes på nettdating heller og som var i ferd med å logge seg av pcen for kvelden og gi opp det prosjektet. Men ho velger likevel å svare, det er jo tross alt alltid hyggelig å få blomster. Datoen er 10 januar. Vi blir sittende å skrive, plutselig er kvelden gått. Det sammen gjentar seg neste dag. Det følelse så bra at vi velger å utveksle telefonnummer. På kvelden 12 januar ringer telefonen min. Det kribler iherdig i magen da jeg svarer. Vi prater sammen en times tid. Dette er den første av mange samtaler. På Møteplassen sendes det mange roser og for hvert brev blir det flere og flere hjerter.

En rose var begynnelsen av deres liv sammen

I midten av februar skal Ove reise på jobb i Nordsjøen, han skal reise ut fra Bergen og vil da befinne seg mye nærmere Kristiansand enn vanlig. Jeg samler mot til meg og sier at jeg lurte på å ta en liten tur til Bergen når han kommer inn igjen slik at vi kan treffes. Svaret som kommer er at han kan jo heller komme en tur til Kristiansand når han kommer hjem igjen. På kvelden 27 februar lander flyet fra Bergen i Kristiansand og jeg står med 10000 sommerfuglen i magen og venter. Ut av flyet kommer en som er like spent men allerede ved første klemmen visste vi at her hadde vi funnet det vi hadde leita etter, det var ikke lengre tvil. Innen denne dagen har vi prata på telefonen i over to døgn til sammen siden den første samtalen. Mellom februar og juni reiser vi på besøk til hverandre med jevne mellomrom og prater på telefonen nesten hver dag. Når juni kommer er vi begge lei av å måtte stå på flyplasser og si hadet til hverandre og en liten tur opp til Trøndelagen blir lengre enn jeg hadde tenkt. Det meste av sommeren og høsten blir jeg værende. Utpå høsten får jeg jobb og melder offisielt flytting fra Kristiansand.

En rose var begynnelsen av deres liv sammen

Nå er det gått et år siden den første rosa dukket opp i postkassa mi på Møteplassen og vi er fremdeles like forelsket som den første ganga vi møttes. På veien fremover ser vi både forlovelse og familieplanlegging. Vi har til og med klar menyen for bryllupet vårt når det måtte kommer.Vi har valgt å dele vår historie for å vise at det faktisk er mulig å finne en partner på nett. Det er så mange mennesker i dette landet en aldri hadde blitt kjent med hvis det ikke hadde vært for Møteplassen. Ta en sjanse du og, drømmemannen/dama kan være bak neste brev i postkassa di...