Bli medlem

Gratis dating

Bli medlem og begynn å date nå

Det er gratis å begynne med dating ved å bli medlem på Møteplassen. Det betyr at du helt gratis kan lage en kontaktannonse, en såkalt profilside, som andre medlemmer kan besøke. Der kan du presentere deg med både tekst og bilde.

For å kunne ta kontakt med andre medlemmer må du imidlertid være VIP-medlem. Det er ikke gratis. Du betaler en månedsavgift for å kunne kommunisere med andre single. Som VIP-medlem viser du andre medlemmer at du er seriøs i din jakt på kjærligheten.

Ved å ta betalt for dating på Møteplassen kan vi gi deg et trygt og seriøst datingnettsted. Vi jobber forebyggende mot svindel, og har en kundetjeneste som raskt kan gi deg hjelp når du trenger det.

Møteplassen arbeider hele tiden for å være det datingnettstedet som gir deg best mulighet til å finne akkurat det du søker.

I 2009 ble vi utnevnt til Sveriges beste datingnettsted av Internetworld, med følgende begrunnelse:

Møteplassen er en trygg og seriøs datingtjeneste som gir jernet for å opprettholde kvaliteten på innholdet. En god matchingsfunksjon øker sjansene for å finne den rette.

Det ser vi som en god attest på at vi gjør det rette når vi velger å kombinere gratis dating med betalt medlemskap, for å sikre en trygg datingopplevelse.