Bli medlem

Christine og Thomas bodde kun 20 minutter fra hver

April Våren 2011 fikk jeg en koselig meldning i innboksen min. Den var fra Thomas. Jeg syntes han så ut som en kjekk gutt og begynte å prate med han, og fant jo fort ut at vi bodde kun 20 minutter fra hverandre. Vi pratet sammen i en ukes tid, før han spurte om vi skulle møtes. Han spurte da om jeg hadde lyst til å gå en tur eller se en film sammen. Det ble en gåtur, da vi fikk pratet litt mer sammen og bli litt bedre kjent. Jeg som kan være litt sjenert av meg tenkte at det var best å gjøre det på sparket, så jeg skulle sleppe og "grue" meg og være nervøs.

Vi møtes samme kveld og gikk en tur i Hokksund hvor jeg bor. Jeg husker jeg var litt nervøs, men syntes også det var litt spennende. Etter vi hadde gått en tur og kommet oss hjem til hvert vårt, så ble det litt teksting og vi var begge fornøyde og ville treffes igjen. Men det ble vanskelig da Thomas måtte dra til Kristiansand i 3 uker pga jobb, så da ble det mange meldinger. Vi fikk ikke møtes igjen før den 6. mai, da kom han til meg på filmkveld. Han hadde med flotte bursdags blomster til meg siden jeg har bursdag 7. mai. Vi møtes så ofte vi kunne. Jeg har en sønn og ville ta det rolig, så det ble mest i helger og når sønnen min var hos faren sin vi traff hverandre.

Etter et par månader så føltes det riktig å la dem møte hverandre, vi ville jo være så mye sammen som mulig, og han kom på middager til oss innimellom og ble kjent med min sønn. Det gikk veldig bra.

Etter en kjempe fin vår og sommer sammen så ble vi endelig kjærester. Fra den dag har vi vært uadskillige. Thomas flyttet inn til meg januar 2012 og vi gleder oss til å tilbringe fremtiden sammen.

Takk til Møteplassen som ga meg min sjelsvenn.
Hilsen Christine & Thomas