Bli medlem

Hvor glad jeg har blitt i ham kan ikke beskrives!

Alt startet med at Petter sendte ett brev til meg selv om jeg ikke hadde bilde på profilen. Petters første reaksjon var høyden som han syns passet perfekt! Jeg fikk senere ett bilde på profilen, mange brev ble sendt, og etter 2-3 uker tok venninnene mine saken i egene hender og ba Petter om og komme på besøk til meg. Kort tid etter dukker Petter opp på døra, jeg var helt uforberedt og måtte løpe opp for å skifte fra joggebuke til olabukse. Vi gikk oss en tur, jeg pratet som bare det, og Petter fant fort ut at jeg var glad i dyr.

Etter ett hyggelig førstemøte ble det fort at vi traff hverandre igjen, Petter inviterte meg på mat og vin i leiligheten hans. Noe jeg syns var koselig. Vi traff hverande mange ganger den sommeren, Petter dro på ferie en uke til Sardinia. Denne uken fant vi begge ut at vi hadde fått litt følelser for hverandre, og gleden var stor når han kom hjem igjen.

Etter dette var vi enda mer sammen, og i august var vi blitt kjærester. Det ble noen ganger spørsmål om hvorfor akkurat meg og omvendt. Da svarte han at jeg var en så rolig og snill jente som aldri var masete og stresset. Noen ganger har jeg kommet med endel smarte tips Petter ikke har hatt noe tro på, så viser det seg senere at det stemte likevel, og han har roset meg for dette og begynt å høre mer på meg. Da føler jeg meg igrunn ganske smart, men det har også vært omvendt. Aldersforskjellen er tross alt 5 skoleår, ca 4 hele år. så dette har jo noe å si i visse situasjoner. Grunnen til at jeg likte Petter så godt var av de samme grunnene som han likte meg, så vi er kanskje litt like. Men så er han jo veldig kjekk også da :)

Siden august har vi bla. besteget Bitihorn og Gaustatoppen. Vi har vært sammen og funnet på morsomme ting så å si hver helg siden da, Petter har også vært med på stevner og konkurranser siden jeg driver med hest og sprangridning. Det går en del tid i stallen, men Petter smører seg med tålmodighet, han ble faktisk med på stevne en hel helg med meg og alle venninnene mine. Petter er en kar som er glad i trening og ett sunt kosthold. Dette har jo også påvirket meg i en positiv retning! Jeg har blitt mer besvisst på hva jeg spiser, og når jeg spiser. Er tilogmed ute og jogger i ukedagene, takket være han!

Petter er vel mottat av familien min, og jeg av hans. Bare en uke etter vi ble sammen, døde faren min i en arbeidsulykke. Petter ble kasta rett inn i hele min store familie, og har vært en stor støtte for meg gjennom denne tunge, tunge tiden. Bare det at han har stått ved meg igjennom det værste som noen gang kunne skjedd, bare noen måneder etter vi ble kjent, viser hvor snill Petter er. Hvor glad han er i meg. Og hvor glad jeg har blitt i han, det kan ikke beskrives.

Vi har 7. april vært sammen i 8 mnd, og det virker som det var i går at vi møttes for første gang. Idag bor jeg sammen med ei venninne, men planene er at jeg skal flytte inn i leiligheten til Petter til sommeren.

Hadde det ikke vært for Møteplassen, hadde vi nok ikke truffet hverandre. Så takk til Møteplassen, for at dere har gjort det mulig for meg å treffe Petter :)