Bli medlem

De fant den store kjærligheten!

Sissel og Robert hadde vært single i flere år når de meldte seg inn på Møteplassen.
Begge var ute etter å finne ”den store kjærligheten”. Det ble noen korte brev og noen meldinger mellom de to og tre måneder etter deres første møte,  ble det feiret forlovelse.


Det var en gang……. ja ei kvinne og en mann som var ute etter å finne seg en livsledsager for å dele hverdagslige opplevelser sammen med, eller rettere sagt prøve å finne  ”den store kjærligheten.”

Både Sissel (48 år) og Robert (48år) hadde vært single i flere år. De hadde vært innom flere kontaktannonser og tidligere vært medlemmer på Møteplassen, som ikke hadde resultert i noe annet enn kortvarige kontakter eller bare et møte over en kopp kaffe. Begge meldte seg inn på Møteplassen igjen like over jul, men hadde ikke noen store forhåpninger om å finne ”den rette”. De hadde mer eller mindre gitt opp håpet om at det var mulig å finne seg en partner i slike fora.

Det var Robert som ble nysgjerrig da han oppdaget at Sissel bodde i nabokommunen, og klikket seg dermed inn på hennes profil. Det ble noen korte brev og noen meldinger. Sissel fikk mobilnummeret til Robert i tilfelle hun kunne tenke seg et møte over en kaffekopp når hun var en tur i Namsos.

Sissel var på bytur, men tok ikke noe initiativ til noe kaffetreff før hun var i sin sønns hus oppi Skage. Hun var der og vasket, og skulle tilbringe helgen der og sendte dermed en melding til Robert om han ville komme på kveldskaffe fredag 8.mai.

Dette kaffemøte endte med at de to tilbrakte hele helgen sammen. Lørdag ble det tur med termos og ryggsekk, og det har blitt mange flotte fjellturer etter hvert. Begge to har en stor interesse for friluftsliv og det å holde seg i aktivitet.

Ti dager etter bekjentskapet ble det bestilt en ukes tur til Bulgaria, noe som viste seg å bli en riktig kjærlighetsferie.
Tre måneder etter det første møte, nærmere bestemt den 8.august ble det feiret forlovelse. Begge følte at det å sette på seg ringer var et flott symbol på deres kjærlighet til hverandre.
Ønsket for framtida er nå å bli samboere, og det å kunne dele og være sammen om de hverdagslige hendelsene.
Ønsker dere alle lykke til med å finne seg en partner, ikke gi opp!

Takk til Møteplassen.
Hilsen Sissel og Robert