Bli medlem

Han er min drømmemann!

Siv hadde ikke vært medlem av Møteplassen lenge før hun kom over profilen til Roar. - Jeg trodde ikke at jeg skulle være så heldig å finne en slik mann som Roar, iallefall ikke på nettet. Så jeg føler meg som verdens heldigste jente. Han er min drømmemann!

Da jeg ble singel så bestemte jeg meg for å prøve ut diverse datingsider på nettet, og en av disse sidene var Møteplassen. Det er jo ikke bare ute på byen man kan finne den store kjærligheten, bare man leter godt nok så kan man finne den overalt :) Men jeg visste ikke at jeg skulle finne den så fort som det jeg gjorde. Jeg hadde ikke vært medlem av Møteplassen så lenge før jeg kom over profilen til Roar. Satt hjemme i min lille hybel og surfet gjennom sidene da den plutselig stoppet på en profil som jeg falt helt for. Jeg leste gjennom det han hadde skrevet om seg selv neste før jeg så på bildene av han. Det virket som om han stemte for meg med en eneste gang, og da jeg så bildene ble jeg bare mer betatt. Så jeg bestemte meg for å bare ta en sjanse, og jeg sendte da et lite brev til han gjennom Møteplassen.   Jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle få noe svar av han, men det fikk jeg.. og jeg kjente at det kriblet i magen fra første stund.

Men en liten ulempe var det jo.. Jeg satt i Trondheim mens han var i Sandefjord. Men selv om avstanden var stor så ville jeg ikke gi helt slipp på han, og fortalte at jeg var flyttbar hvis ting skulle gå videre :) . Det ble mange mailer og sms hver enste dag i mange uker og vi kjente at den kjemien som vi hadde ble sterkere og sterkere for hver melding og sms som ble sendt og mottatt, En litt merkelig følelse av at man har kjent hverandre mye lenger enn det man faktisk har gjort. En merkelig men god følelse.. Men avstanden var jo et problem. Jeg ville treffe han og han ville treffe meg, for det er jo bare når man møter hverandre ansikt til ansikt at man faktisk vet om det er noe der eller ikke.

Vi ble kjent med hverandre på nettet rett etter jul, og vi traff hverandre for første gang i begynnelsen av februar.. Jeg husker jeg var så utrolig nervøs, jeg satte meg på flyet fra værnes og det tok med hele veien ned til torp, Det kjentes ut som om jeg hadde hjertebank hele veien nedover.. Da flyet landet så var beinene mine gele og det var nesten slik at jeg hadde lyst til å bli igjen i flyet, jeg var så utrolig nervøs for å møte denne mannen som jeg bare hadde blitt kjent med gjennom nettet.. Jeg visste jo ikke hva jeg hadde i vente eller hvem jeg ville møte.. Jeg kom meg ut av flyet, inn på Torp.. Jeg fikk en sms på telefonene min at jeg bare måtte komme ut. Jeg trodde hjertet mitt skulle stoppe da jeg gikk ut gjennom døra, snudde meg til venstre og så den hvite bilen og en mann kom hoppende ut, smilende fra øre til øre og ga meg en av de beste klemmene jeg noen gang har fått.. Og fra det sekundet så var jeg solgt. Dette var i februar, nå er vi i midten av august.. Ting skjedde fort, i mars gikk jobben min konkurs og jeg mistet jobben- og da hadde jeg to valg, enten kunne jeg fortsette i trondheim, eller så kunne jeg ta sjansen på å flytte nedover til sandefjord for å se om det vi hadde sammen var noe som var verdt å prøve seg på...  i april flyttet jeg nedover til sandefjord etter bare å ha møtt Roar to ganger tidligere... vi har det utrolig godt sammen og vi trives i hverandres selskap.

Det første jeg falt for hos Roar var øynene, han har noen utrolige dype øyne som skinner av gult og grønt, etter øynene så kom personligheten. Mannen er jo bare så utrolig herlig. Vi tenker så mye likt, vi deler så mange interesser og vi utfordere og utfyller hverandre på måter vi ikke har opplevd før. Da jeg fikk denne mailen fra dere med forespørsel om vår solskinnshistorie så måtte jeg spørre han hva det var han falt for hos meg,. jeg skal ikke nevne det første han sa ;) men med et lurt smil så sa han at det første han falt for hos meg var øynene og smilet mitt. Det er så deilig at man kan finne en slik person som får deg til å føle så utrolig levende. Jeg trodde ikke at jeg skulle være så heldig å finne en slik mann som Roar, iallefall ikke på nettet. Så jeg føler meg som verdens heldigste jente. Og hver gang han tar meg i sine armer så får han meg til å føle ting jeg aldri har trodd jeg skulle føle før.... Han er min drømmemann.... Og min drømmemann og jeg.. våre fremtidsplaner, eller våre fremtidsdrømmer..... et eget lite gårdbruk, der vi kan  bygge og bo :) gjerne en liten hund, og der vi kan leve lykkelig i alle våre dager.. og håpe at det eventyret som vi har startet vil leve like lenge som oss :)

Hilsen
Siv og Roar