Bli medlem

Det går ann å finne kjærligheten på Møteplassen

Ronny og jeg begynte å skrive på Møteplassen da vi likte profilene til hverandre og utseende så klart. Følte at vi hadde endel til felles og ville finne den rette partner og dele livet med.
Første gang vi møttes skulle være på jordbærpikene i Tønsberg. Ronny var på plass 1/2 time for tidlig og jeg var seint ute til daten som vanlig... Kom meg da til byen og fikk Ronny til å komme ut på parkeringen. Hadde som sagt vært litt stresset og rakk ikke å bli nervøs før jeg så han. Han var SÅ kjekk. Så kom han inn i bilen og jeg ga han en klem. Følte det som jeg slappet av da. Vi bestemte oss heller for å gå på kino og så spiste vi på McDonalds først. Praten gikk lett og jeg følte meg trygg. Ronny var ikke pågående da denne type dating var nytt for han. Vi gikk da på filmen Valentines day og koste oss sammen.
Midt i filmen spørte han om å få holde meg i hånden. Det fikk han, men til slutt holdt han den med begge hender så jeg måtte løsrive meg litt he he..Etter hvert gikk det mere naturlig.
Vi gikk hjem hver til oss den kvelden.

Etter noen dager kom jeg på dagsbesøk til Ronny i Sande. Han hadde flott hus og bil, og en datter på snart 10 år.
Jeg ble der da i 4 dager. Vi tok det med ro, men etter hvert utviklet det seg til noe mere.
Husker det første kysset. Vi lå på sofaen og så film, og så etter en stund sier Ronny. Vet du hva jeg har lyst til? Ja sier jeg..skjønte da han ville kysse meg. Var akurat som jeg trodde.
Vi møtte raskt hans eldste søster som bor i 2 etg. og hans andre søster, og etterhvert hans foreldre. De var så koselige og ble betatt av meg med det samme.
Datteren møtte jeg etter 3 ukers tid. Kom godt overens med henne og hun er fornøyd med den nye "dama" til pappa.
Jeg bor som sagt ca 3 mil unna og har egen leilgihet, men vi har pratet mye om framtiden. Etterhvert vil jeg finne meg ny jobb som hjelpe pleier og flytte sammen med Ronny.
For 2 uker siden skaffet vi oss en tibbetansk spaniel tispe og hun er blitt vårt nye familie medlem.

Vi finner på mye sammen og ingen dager er like. I høst skal jeg ta han med til Gaustad toppen og i januar drømmer vi om å dra til Thailand.
Så ja, jeg tror det går ann å finne kjærligheten på Møteplassen. En må bare tørre å feile først.

Klem fra Heidi & Ronny