Bli medlem

Det måtte bare bli oss to

Synnøve fra Grimstad og Jarl fra Kristiansand

I november 2008 lagde jeg en profil på Møteplassen, og fikk fort en del henvendelser. Det gikk et par uker før jeg fikk kontakt med Jarl, og synes han virket veldig kjekk mann. Han var fra Kristiansand, så avstanden var ikke så stor mellom oss.. Vi chattet i to-tre uker før Jarl spurte om vi skulle treffes i Grimstad en søndag kveld, på Apotekergården. Det var i begynnelsen av desember. Praten gikk lett og fort, og det var allerede en kontakt der, selv om det ikke sa ”pang” første kvelden. Men Jarl var allerede bestemt på at han ville treffe meg igjen. Og kvelden etterpå ringte han og vi pratet i et par timer. Og neste helg ble jeg bedt på middag hos han. God mat og fin musikk , og romantikk i luften. Dette lover bra.

Jeg var interressert, og gledet meg alltid til neste samtale med han. Vi hadde alltid masse å prate om. Jarl har to barn på 19 år og 8 år. Mens jeg har en voksen datter på 22 og en sofa-katt på 13 år. Felles interresser som musikk og reiser har vi også. Vi fortsatte å møtes og ringe til hverandre hver dag, og julen 2008 var vi et par. Det måtte bare bli sånn. Det jeg falt for med han er hans rolige, trygge og kjærlige væremåte. Mens han liker at jeg er litt spontan og impulsiv. To motsetninger som finner balansen sammen. Jeg satte også pris på at han var moden og hadde livserfaring, han er 12 år eldre enn meg. Vi gjør masse ting sammen, men kan også finne på ting hver for oss. Jarl liker fotballkamper, mens jeg heller vil ta en tur på en kunstutstilling.

12. mai 2009 forlovet vi oss, vi ville bygge videre på dette forholdet.Vi fortsatte å møtes så ofte vi kunne. Oktober 2009 fant vi et hus i Kristiansand som vil likte veldig godt begge to. Vi kjøpte huset og Jarl flyttet inn først. Januar 2010 flytter også jeg inn. Vi stortrives i huset og plassen her. Tiden går fort og vi har brukt en del tid på å få ting på plass innendørs. Og nå som det er vår er jeg i gang med hagearbeid, mens Jarl pusser opp sommerstua som hører til huset.. I tillegg til å finne kjærlighet en, er det godt å være to om alt som skal gjøres med hus og hage. Jeg kan bare si at jeg er utrolig glad for å ha funnet så kjekk en mann på Møteplassen. Gleden er gjensidig i følge han.Vi har også snakket om å gifte oss, men vi har ikke bestemt dato enda…..

Kjærligheten lenge leve.

Synnøve og Jarl