Bli medlem

Fra Spania til Tyskland for kjærligheten

Vår historie begynner slik:

Jeg, Ragni, oppdaget Kolbjørn på Møteplassen. Kolbjørn, var ny på Møteplassen. Jeg sendte han en hilsen "nysgjerrig på deg". Jeg fikk svar fra han, så ble han borte , hørte ingenting fra han på en uke.

Etter en uke,mottok jeg en mail fra han, det viste seg at han hadde problemer med PC.  Vi begynte å skrive til hverandre,  Kolbjørn bodde da i Spania, og jeg bor i Tyskland. Telefon kontakt oppsto, og vi ble snart enig om at han skulle besøke meg i Tyskland når han kjørte hjem til Norge. Jeg arrangert et hotel for han i nærheten der jeg bor.

Jeg, Kolbjørn, fikk en viss anelse om at dette kunne være det jeg ventet på. Ble enig med Ragni om besøket, som skulle skje i pinsehelgen, fordi at da hadde Ragni fri fra jobben.

Startet tidelig kjøring fra Spania og kjørte helt til Luxenburg förste dag, 1600 km. Neste dag dro jeg  til Ragnis bosted og sjekket inn på hotelet, sendte SMS til Ragni at jeg var fremme. Ragni jobbet til kl 2030, så vi møttes utenfor hotelet kl 2100. Vi gikk på en bar, spiste litt samt tok en øl, søt musikk begynte.

Vi tok høflig farvell kl 2330, og jeg vendte tilbake til hotellet, med innbyelse til frokost neste dag.
Det som skjedde under neste møte på en restaurant var at hjertet mitt begynte å banke skikkelig. Det har siden bare banket og banket. Etter pinsen dro jeg til Norge, men lovet å komme tilbake for å kjøre Ragni til Norge, hvor hun har en hytte i norske fjellheim. Hun er redd når hun kjører alene på  Autobahn.

Jeg dro ned til Tyskland, og da begynte mitt vidunerlige liv. Nå bor jeg her nede hos Ragni i Tyskland, hvor vi venter at hun skal slutte jobben.

Vi har bestemt oss at vi skal leve resten av livet sammen, derfor har vi besluttet at vi skal gifte oss i kirken i vår hjemby. Ragni og jeg er begge enke-enkemann. Vi har ikke vært gift i kirken för. Så nå blir det kirkebryllup 23.10.10.

Jeg elsker Ragni overalt på denne jord.

Jeg,  Ragni, bekrefter dette og elsker Kobjørn overalt på denne jord.

TUSEN TAKK MØTEPLASSEN!

MED KJÆRLIG HILSEN
RAGNI OG KOLBJØRN