Bli medlem

Det var kjærlighet ved første blikk

Katrine:
En torsdags kveld tikket det inn en melding i innboksen min på Møteplassen. I den stod det, "Hei, du virker som en søt og oppegående jente. Likte bildet ditt. Selv er jeg en mann på 22 som driver som yrkessjåfør og dj. Lyst til å bli kjent? Robin".

Med en gang tenkte jeg: ”22”. Altfor ung. Men samtidig virket han hyggelig så vi kom i prat. Lørdagen kom og ingen av oss hadde noen planer. Plutselig foreslo jeg at Robin kunne komme en tur til meg. Veldig spontant, og veldig spennende. Jeg husker hvordan jeg brukte to timer til å finne ut av hva jeg skulle ha på meg, selvfølgelig. To timer senere dukket det opp en utrolig flott og kjekk mann på døren min. Jeg disket opp med quesedillas og praten kom fort i gang. Aldri opplevd maken til kjemi og sommerfugler i magen. Timene fløy av gårde og plutselig var klokken halv to om natten. Jeg ville så gjerne at han skulle bli over, men turte ikke å spørre. Det endte med at jeg halvsov i armkroken hans, før han sa at jeg måtte finne senga og han komme seg hjem. Det jeg falt for med Robin var hans utrolige sjarme og utstråling. Alltid et glimt i øyet, og alltid et smil på lur. De nydelige blå øynene hans og de fine skuldrene. I tillegg var han dannet, oppegående og ikke minst nysgjerrig!

Kjærlighet ved første blikk

Robin:
Jeg var hjemme hos en kompis denne lørdagen uten noen planer for kvelden. Jeg satt meg på Møteplassen, og så at denne nydelige fine jenta var online. Jeg tok initiativet til og si hei, og prøvde og få igang en samtale med henne. I starten virket hun veldig uinteressert, men etter kort tid følte jeg at det løsnet opp. Hun inviterte seg hjem til seg - veldig spontant, og jeg ble mildt sagt lettere overasket over hennes invitasjon. Jeg takket selvfølgelig ja.

Jeg hadde ingen personbil på denne tiden men en lastebil stående som selvfølgelig ble brukt for å treffe denne vidundelige kvinnen. Jeg tok en rask dusj og stelte meg, før jeg satte meg inn i lastebilen og dro innover mot byen. Merket at hjertet pumpet mer og mer for hver meter jeg nærmet meg. Jeg ringte Katrine da jeg var ute, og hun svarte med "Jeg kan se deg, men du kan ikke se meg", etterfulgt av litt småfnising. Jeg gikk til oppgangen hennes, og ut av heisen kom det ut en utrolig vakker kvinne som jeg merket jeg ble tiltrukket av umiddelbart. Jeg husker jeg ga henne en klem og vi tok heisen opp til leilligheten. Blodet bruste igjennom årene og nervene var veldig høye.

Jeg husker jeg studerte henne nøye. Katrine lagde middag og virket rimelig stressa. Jeg likte måten hun så på meg på, og merket at kjemien var tilstede i meget stor grad. Vi hadde en meget hyggelig kveld. Jeg husker også at jeg hadde et ekstremt behov for å gi hun et kyss mens vi sto på balkongen hennes, men turte ikke. Det jeg falt for ved Katrine var utstrålingen hennes, øynene, hvor snill hun virket, og gjestfriheten. I tillegg satt jeg pris på hvordan hun likte og sitte i armkroken og sette pris på nærheten. Det at hun er så utrolig vakker var jo ikke akkurat et minus det heller!

Dagen etter hadde ingen av oss noen planer. Det tok litt tid før vi foreslo om vi skulle møte igjen. Begge hadde kjempelyst men ingen turte å spørre. Til slutt møttes vi på kvelden og kjørte opp til utkikktspunktet på Holmenkollen hvor vi hadde vårt første kyss.

Kjærlighet ved første blikk

Katrine:
Tre dager senere flyttet Robin inn til meg. Etter det har vi hengt sammen som erteris. Det tok en måned før vi bestemte oss for å finne oss noe eget. Og vi har aldri hatt en hel natt borte fra hverandre siden den gang. 4 måneder senere bor vi nå sammen i en leilighet på St. Hanshaugen, og kunne ikke hatt det bedre. Kjærligheten blomstrer, og forelskelsen er sterkere enn noensinne. Om to måneder reiser vi på vår første tur sammen som kjærester til vakre Maldivene i to uker. Dette gleder vi oss veldig til. Planene for fremtiden er å nyte hverandres selskap i så stor grad det er mulig, kjøpe noe eget sammen, gifte oss og få noen småtroll.

Så kjære Møteplassen, tusen takk for at våre hjerter fant veien til hverandre gjennom deres nettside.
Katrine & Robin