Bli medlem

Som sendt fra himmelen

Det var bare helt tilfeldig at jeg lagde meg en profil på Møteplassen. Jeg hadde tenkt på det i noen dager, og bestemte meg bare for å hoppe i det! Jeg satte meg ned å lagde min profil med god hjelp fra min søster, for dette var jo like spennende for oss begge. Etterhvert som som profilen blei ferdig og jeg fikk logget meg inn, stormet det på med besøkende og komplimenter. Dette var skikkelig spennende! Det gikk nøyaktig en halv time, så kom det inn en melding fra Anders, min nåværende kjæreste. Han hadde ikke skrevet så mye om seg selv i profilen, men hans ord fanget min oppmerksomhet. Min søster og hennes samboer kjente til Anders fra yngre dager og sa at dette var en knakende god gutt. At han er en ordentlig og snill gutt som kunne passet godt i sammen med meg. Det gjorde det hele enda mer spennende.

Som sendt fra himmelen

Jeg og Anders skreiv en god del meldinger den tirsdags kvelden, og utover natten. Etter en natt med svært lite søvn og sommerfugler i magen, var det å logge seg inn på Møteplassen igjen for å se om det var noen melding fra han, og det var det! Vi snakket gjennom hele dagen over meldinger, og så lurte han på om vi skulle treffes over en kaffe en dag! Jeg takket pent ja, og vi utvekslet tlf nummer. Seinere samme kveld kom det inn en sms hvor han lurte på om vi skulle treffes på torsdags kveld over en kaffe. Jeg kjente jeg blei kjempe nervøs og sommerfuglene bare bruset i magen. Jeg takket selvfølgelig ja til dette, så da det blei det to nye netter med svært lite søvn, he he. Jeg sendte han en sms og fortalte hvor nervøs jeg var for kveldens møte. Da fikk jeg det kjempe fine svaret tilbake, som gjorde at jeg tenkte at dette er en kjempe kar! Torsdags kveld var kommet og klokken nærmet seg date'n vår. Jeg tenkte at her er det alt eller ingenting og tok på meg det fineste jeg hadde! Nervene var på spenn, men jeg tenkte at enten så liker han meg, eller ikke. Da jeg ankom kafeen kom han ut å møtte meg siden han allerede var kommet. Vi gikk inn å satte oss og pratet om alt. Igjen tenkte jeg, her er det alt eller ingenting. Jeg er egentlig ganske sjenert men peiset på med spørsmål så vi skulle slippe "ubehagelig stillhet". Merket at han også var ganske sjenert og nervøs, men samtalen gikk overraskende lett. Etterhvert som samtalen gikk så sa han de ordene som fanget meg, min jente kommer til å bli prioritert før alt annet. Da tenkte jeg bare: ”OY, dette er en ordentlig og seriøs gutt, kjekk var han også! Han må jeg vite mer om”. Kafeen stengte og vi måtte gå, så vi tok følge til der hvor vi hadde parkert. Vi blei stående å prate en stund der, og begge var interessert i å treffes igjen. Jaggu var jeg så heldig å få en klem. Oppdaget at han hadde tatt genseren på vranga, så vi fikk oss en god latter!

Jeg kom hjem og fortalte søsteren min om date'n, og at jeg gjerne ville se mer til han. Seinere samme kveld fikk jeg sms hvor han fortalte at han var veldig interessert i meg og ville treffe meg snart igjen. Det samme sa jeg til han, og så blei jeg bedt på film neste kveld hjemme hos han. Jeg blei drit glad og kunne nesten ikke vente! Nok en natt med svært lite søvn og mange sommerfugler som svermet i magen, tanker som føykt igjennom hodet! Neste kveld kom og jeg fartet avgårde til film date. Jeg fant selvfølgelig ikke fram så jeg måtte jo ringe Anders, det var så herlig å snakke med han, for han har en så rolig og flott stemme. Fant fram til slutt og banket på døren. Fy fader å kjekk han var, og så så nydelig smil han hadde! ”Herregud” tenkte jeg. Ikke bare det men han hadde lagd mat til meg, for en overraskelse! Jeg blei bare mer og mer betatt av han og det samme følte han om meg. Fikk til og med mitt første kyss med han den kvelden. Blei bare så betatt av han, og dette var virkelig drømmemannen min!

Som sendt fra himmelen

Vi tilbrakte all tid vi kunne sammen, og vi var blitt kjærester. Etter ca 3 uker så blei jeg spurt om å flytte inn i hans flotte hjem. Jeg blei kjempe glad over det og vi bestemte oss for å satse på kjærligheten, så vi blei samboere helgen samme uka. Vi har det kjempe flott i sammen, og har alle de samme verdiene i livet. Han er et så fantastisk flott menneske og er godheten selv. Han har en slik omsorg og kjærlighet til meg som kan kjennes på mils avstand! Et hjerte av gull har han også!! Går ikke en dag uten at jeg tenker på hvor heldig jeg har vært som har møtt min drømmemann, og så på Møteplassen, som bare var en tilfeldighet av nysgjerrighet!! Vi er så likesinnede og ønsker akkurat det samme her i livet! Han er som sendt fra himmelen og ned i mine armer. Han gjør virkelig livet verdt å leve. Vi forguder hverandre og har møtt våres sjelevenn! Bryllup er planlagt sommeren i 2016, og sparingen har begynt. Vi elsker hverandre over alt på jord!

Vi vil gi en stor takk til Møteplassen som gjorde at vi møtte hverandres drømmemann/kvinne!! Noe som bare er helt fantastisk. Tusen tusen hjertlig takk! Den som intet våger intet vinner! Ta sjansen!

Mange hilsner fra
Therese og hennes kommende mann Anders