Bli medlem

Det ”var noe” mellom Hanne og Rune!

Hanne så Runes profil på Møteplassen og valgte å sende en melding. Begge syntes det var greit å møtes relativt raskt for å sjekke om ”det kunne være noe” Og det ”var noe” mellom Hanne og Rune! - Vi har det fantastisk og har allerede begynt å planlegge en spennede fremtid.

Vår historie begynner ca 10. September hvor vi begge hadde vært medlemmer en kort stund. Hanne så min profil og valgte å sende meg en melding, og etter det mailet litt frem og tilbake før vi ble enige om å møtes. Vi syntes begge det var greit å møtes relativt raskt for å sjekke om ”det kunne være noe” :-D.

Begge var litt nervøse da vi bestemte oss for å møtes på et utested i Oslo, men da jeg kom inn og vi så hverandre, skjønte vi fort at det ”var noe” :-D. Vi brukte ikke lang tid før vi forsto at vi likte hverandre veldig godt og det er vel der en kan bruke klisjeen ”kjærlighet ved første blikk”. Det ble en laaang kveld, hvor vi snakket og koste oss og fant ut at vi delte veldig mange interesser, synspunkter og verdier. Den kvelden gikk vi hver til vårt med sommerfugler i magen. Allerede samme helg var vi på ny date med kino og middag på en koselig restaurant. Etter dette reiste Hanne på en ferie hvor jeg ble sittende hjemme og vente nervøst på at hun skulle komme tilbake med like stor iver...... og det gjorde hun :-D. Vi feriet juleferien og nyttårsaften sammen på en fantastisk tur til Kvitfjell hvor været, maten og selskapet var perfekt. Vi var på ski hver dag og pleiet kjærligheten til hverandre.

Dette er nå en god stund siden og vi hadde nettopp gleden av å kunne feire 6mnd. Som kjærester den 19.mars. I denne første tiden har vi vært på flere spennende og romantiske middager og diverse turer til fjellet. Vi deler mange interesser og tilbringer svært mye herlig tid sammen, både alene og med familie og venner. Vi har det fantastisk og har allerede begynt å planlegge en spennede fremtid. For tiden snakker vi om å flytte sammen, noe som sannsynligvis vil skje i løpet av sommeren.

Det har vært utrolig fint å møtes på denne måten og vi kan takke Møteplassen for at vi i dag er et lykkelig kjærestepar. Vi snakker begge varmt om hvor heldige vi har vært ,som på samme tid valgte å være medlemmer på Møteplassen slik at vi fant hverandre.

Vi kan anbefale alle som søker lykken å bruke Møteplassen og ønsker disse lykke til!

Mvh. Hanne & Rune