Bli medlem

Jans interesse ble vekket da han så Renates profil

Jan og Renates kjærlighetshistorie startet med et brev uten bilde på Møteplassen. Interesser for fysisk aktivitet og sans for naturopplevelser, særlig i fjellet, var først årsaken at interesse ble vekket, noe som nå et år senere har resultert i forlovelse.

Vår kjærlighetshistorie startet med et brev uten bilde fra Jan til Renate for nøyaktig et år siden. Vi har kommet til at vi vil dele livet sammen, noe som har resultert i at vi forlovet oss under romantiske forhold under en stjerneklar vinterhimmel høyt til fjells ganske nylig. Det ble et følelsesladet øyeblikk der på reinskinnet med fakkelbokser lagt i hjerteform, samt Champagne.

Våre felles interesser for fysisk aktivitet og sans for naturopplevelser, særlig i fjellet, var først årsaken at Jan`s interesse ble vekket da han så Renate`s profil, blide og vakre fjes og bilder fra fjelltur.

Renate responderte med ønske om bilde og fikk dette prompte pr mail, noe som vekket STOR interesse. FOR en kjekk fyr. Vi holdt så kontakten via Møteplassen i ca 14 dager før vi avtalte det første møtet. Det ble en litt nervøs middag med påfølgende dans,- noe vi forøvrig liker godt begge to. Vi kjente etterhvert hjertene banke,og følte at vi måtte treffe hverandre igjen.

Allerede helgen etter reiste Renate opp i fjellet til Jan og fikk en bekreftelse på at dette var noe helt spesielt, - og kjente begge to forelskelsen bruse i årene.

Fra denne stund har vi vært sammen så ofte det har latt seg gjøre, både hverdag og helg,- til tross for at vi bor nesten 20 mil fra hverandre. Det har blitt mange fine fjellturer og treningsturer i skog og mark sammen, foruten tur til varmere strøk og andre reiser her hjemme.

Vi har begge voksne barn som fullt ut har akseptert vårt valg av partner, noe som betyr mye for oss. Vi ser lyst på livet og fremtiden, og har ønske om å flytte sammen som praktisk mulig.

Takk til Møteplassen for muligheten vi fikk til å finne hverandre. Vi ønsker samtidig andre lykke til.

Hilsen Renate og Jan.