Bli medlem

Herligere mannfolk skal du lete lenge etter

Kjærligheten mellom Karianne og hennes Arensdals-gutt Daniel, starta på Møteplassen. De utvekslet mange meldinger med hverandre før de møttes. Nå har de vært i sammen i snart 6 måneder og følelsene blir bare sterkere og sterker for hver dag!

Kun ett par mnd før jeg meldte meg inn på Møteplassen hadde jeg egentlig bestemt meg for å gi opp alt som het gutter og forhold etter å har gjort det slutt med eksen..... grunnen var den at jeg hadde fått livet mitt ødelagt etter to tidligere forhold..... Men fant ut etterhvert at jeg kunne jo lage meg en profil å se om jeg kanskje kunne stifte noen bekjentskaper og skape nye vennskap.... Allerede første dagen der inne fikk jeg brever fra en del gutter,men de var ikke noe av min interesse.... Så etter et par dager så fikk jeg et brev fra en Arendals-gutt hvor det stod at meg ville han gjerne bli bedre kjent med. Og jeg må jo i grunn si at jeg var skeptisk i begynnelsen for jeg var så absolutt ikke klar for noen ny flørt.... Men det ble nå til at vi ble pratende en stund. Så tok det en uke før vi pratet i sammen igjen, jeg stod på flytte fot.... Da jeg hadde flyttet og kommet meg i ro sendte jeg et brev til han på Møteplassen om han hadde lyst til å treffes fordi jeg skulle ut på byen den kvelden.... Jeg vet ikke helt hvorfor jeg spurte,men det var et eller annet med denne gutten som gjorde at jeg ville bli enda bedre kjent med han. Det ble til at vi utvekslet mange meldinger med hverandre og sendte bilder av hverandre til hverandre. Dagen etter våknet jeg til en mld hvor det sto: hei :) lyst til å møtes idag?
Da ble jeg helt satt ut visste ikke hva jeg skulle svare. Men jeg sa nå ja da.. Allerede ett par timer senere møttes vi, jeg var så utrolig nærvøs! Satt å skalv og trodde det ikke ville gå noe bra idet hele tatt. Men med en gang jeg fikk satt meg inn i bilen roet det seg og vi begynte å snakke i sammen med en gang som om vi hadde kjent hverandre lenge :) Vi kjørte ut til et friområde som heter Moysand, der satte vi oss på fjellene og snakka, det var så utrolig koselig ! Etter en stund reiste vi hjem til meg og snakka videre, på kvelden reiste vi ut til sjøen å satte på et svaberg og så på solnedgangen, og når han la armene sine rundt meg følte jeg meg veldig trygg.
Den første uka tilbragte vi isammen nesten...

Følelsene for denne gutten blir bare sterkere og sterker for hver dag! Herligere mannfolk enn dette skal du lete lenge etter ! han har i hvertfall smeltet hjertet mitt og dukka opp når jeg trengte en god person som mest. Alt er rett og slett helt perfekt når vi er isammen.
Han får meg til å føle meg trygg og har klart å bygge opp selvtilliten min, noe jeg i grunn syntes er godt :)

Med han kan jeg klare å føle meg som meg selv, og det er jo veldig viktig i et forhold ! Nå har vi vært i sammen i snart 6 måneder, den 20.mars og disse månedene har vært de aller beste i hele mitt liv !

Jeg gleder meg og ser frem til å skape nye minner og oppleve nye ting i sammen !

Takker dere i Møteplassen for at dere har laget dette flotte nettstedet, også vil jeg gjerne få ønske dere medlemmer her inne lykke til med kjærligheten !

Karianne og Daniel