Bli medlem

Er du den rette?

Det var headingen på den første mailen Siv mottok av Kjetil. Etter en del mailer på Møteplassen bestemte de for å treffes. De traff hverandre jevnlig og fant tilslutt ut at de ønsket å kalle hverandre kjærester. Siv var den rette for Kjetil!

”Er du den rette?” Det var headingen på den første mailen jeg mottok av Kjetil. Han hadde brukt god tid og skrevet en mail som var både interessant og morsom. Jeg merket med en gang at han fanget oppmerksomheten min, og jeg var derfor ikke sein med å svare. Etter en del mailer og telefonsamtaler bestemte vi oss for å treffes.

Første møte var hjemme hos meg. Selv om vi begge var litt nervøse ble det et hyggelig møte, og samtalen gikk overraskende lett. Men om vi var kjæresteemner for hverandre var ennå uvisst.

To uker senere bestemte vi oss dog for å treffes igjen, og denne gangen ble jeg bedt på middag hos Kjetil. Jeg hadde bakt sjokoladekake som jeg hadde med som en overraskelse. Middagen var god og vi fant fort ut at humor var noe vi hadde til felles og verdsatte høyt hos en fremtidig partner. Det var nok denne kvelden vi begge merket at vi egentlig passet ganske godt for hverandre. Etter maten ble det tatt frem brettspill, Trivial Persuit, noe som slo an. Vi spilte, pratet, lo og koste oss med litt godt å drikke på, før vi avsluttet kvelden med en tur på byen. Siden den kvelden traff vi hverandre jevnlig og fant tilslutt ut at vi ønsket å kalle hverandre kjærester. Vi bor ca 30 minutter fra hverandre, så avstanden er ikke så stor og vi treffes ofte.

Nå har vi vært kjærester i fem måneder og vi får det bare bedre og bedre! Vi har også lagt planer for fremtiden, og forhåpentligvis blir det å kjøpe leilighet sammen til sommeren.

Tusen takk til Møteplassen som gjorde det mulig for oss å treffe hverandre!