Bli medlem

Vi ble kjærester ganske fort

Etter flere meldinger på Møteplassen følte Andreas og Lourdes at begge to letet etter et seriøst forhold. Når de to møtes var det kjærlighet ved første blikk og november 2008 giftet de seg.

En dag i august bestemte jeg meg for å lage en profil på Møteplassen. Etter noen uker fikk jeg melding fra en sjarmerende gutt som heter Andreas. Jeg tittet på profilen hans, men dessverre var jeg ikke VIP medlem, så jeg fikk ikke lest meldingen han hadde sendt til meg. Jeg var veldig spent på å lese meldingene fra Andreas og så etter en uke ble jeg vip. Vi sendte flere melding til hverandre og skrev mye om oss selv, hva er vi interessert i osv. Etter flere meldinger følte vi at begge to leter etter et seriøst forhold og bestemte oss om å ta kontakt på telefon og det ble selvfølgelig flere samtaler nesten hver dag. Endelig kom den dagen vi skulle møte hverandre og den dagen var vi veldig nervøse. Det var en fredag at vi møtte hverandre og vi gikk en liten tur og alt gikk veldig fint, begge to var veldig fornøyde «det var kjærlihet ved første blikk». Vi møtes også neste dag, selv om Andreas måtte reise 12 mil for å komme til meg. Vi hadde en flott kveld sammen, vi spiste en kjempe god pizza og etter på gikk vi på kino. Etter dette var Andreas på besøk hos meg flere ganger og jeg var veldig spent dagen da Andreas skulle presentere meg for familien hans. Men det gikk helt fint, det var veldig koselig. Andreas og jeg var veldig forelsket i hverandre og vi ble kjærester ganske fort.

Vi hadde ikke ventet å få møte den vi har lettet etter her i Møteplassen. Og Andreas hadde bare noen dager tidligere laget profilen sin.

– Den 8. november 2008 giftet vi oss i Grytten Kirke i Åndalsnes. Den største dagen i begge våres liv. Vi hadde et lite og koslig bryllup. Med bare nærmeste familie. I desember sluttet Andreas jobben og vi flyttet til Fredrikstad. Hvor Andreas jobber som sjåfør og jeg er hjemme for tiden å søker på jobber.

-Vi har planer om å få unge/unger, siden Andreas har en pappa som er tvilling osv så kan det jo hende at vi også får tvillinger :-). Neste år har vi også planer om å reise til Sør Amerika hvor jeg har min familie.