Bli medlem

Etter deres første møte har Kathriine og Jan-Erik

En kveld i november satt jeg og lurte veldig på om jeg skulle trykke på knappen for å avslutte medlemskapet på Møteplassen. Jeg hadde akkurat datet en fyr fra Møteplassen men det forholdet fungerte ikke. Må si at jeg mistet litt håpet og lysten til å fortsette å «lete» etter den rette.

Rett før jeg tenkte tanken på å trykke på knappen for å deaktivere hele profilen så tok jeg meg tid til å kikke litt rundt på de menn som bodde rundt Asker og Bærum og ble plutselig værende på Jan-Erik sin side. Det var noe med øynene hans og jeg likte det han skrev. Det som stod på profilen var direkte og ærlig, og jeg sendte han en melding for å se om han ville sende noen ord tilbake.

Tydeligvis likte Jan-Erik det han så i min profil og det ble raskt mange meldinger frem og tilbake. Nysgjerrigheten tok overhånd for oss begge to og etter en ukes bekjentskap på Møteplassen møttes vi på en Tapas restaurant. Etter vårt første møte har vi vært som ert og ris. Vi har hengt sammen siden og stortrives i hverandres selskap. Etter 2 uker ble vi kjærester og etter 6 måneder har vi blitt samboer. Hvorfor ikke bare flytte over dyna og puten når man ikke vil sove hjemme alene uten kjæresten sin.

Helt siden jeg møtte Jan-Erik så det følt så riktig og naturlig. Han er full av humor og trygghet. Tror aldri jeg har følt meg så avslappet i et forhold før. Timingen var riktig og jeg er veldig glad for at jeg ikke slettet medlemskapet så fort. Selv om det ikke er full match på de første gangene man prøver på Møteplassen, så hjelper det å ha innstillingen at det går an å prøve seg flere ganger selv om man blir dumpet eller avvist en eller to ganger. For meg så var min mann på Møteplassen. Tenk om jeg virkelig hadde avsluttet medlemskapet på Møteplassen! Nå er jeg så utrolig glad for at jeg har møtt Jan-Erik.

Livet er full av overraskelser. Husk å gi det en sjanse!