Bli medlem

En halvtimes prat forandret livet for Ann og Tom

Vi vil med dette dele vår kjærlighetshistorie med dere andre som søker en partner på Møteplassen. Vi heter Ann og Tom møttes via Møteplassen.

Jeg hadde en følelse for Tom da han hadde sendt en blomst på Møteplassen. Etter noen dager spurte jeg Tom om han kunne komme og besøke meg og ta en kopp kaffe. Tom sa ja, så han kjørte fra Larvik en lørdag og jeg ventet på Sætre. Han kom til slutt, og vi satte oss ned og snakket sammen. Det tok ikke mer enn en halv time: Vi likte hverandre. Tom kjørte meg hjem igjen, og han kjørte deretter til Larvik. Det var bare en prat på en halv time, og den forandret vårt liv. Vi følte at vi hadde kjent hverandre i mange år.

En halvtimes prat forandret livet vårt

Etter det vi hadde mange hyggelige samtaler på telefon nesten hver dag. Tom spurte om han kunne komme på besøk onsdag. Jeg svarte ja, jeg ville gjerne møte Tom. Treffes og bli bedre kjent i det virkelige liv for å se om vi passer sammen slik det føltes ut fra telefonsamtalene vi allerede hadde hatt.

Jeg var utrolig spent og litt nervøs da Tom kom på døra. Det første som møtte Tom i døra da han ringte på, var min mellomste, Marion, og yngstegutten Mark. Barna satt på fanget til Tom, og de hadde det bra. Etter det kom eldstedatteren Iromie og hilse på Tom. Barna spurte om Tom kunne være sammen med oss på noen dager. Tom sa at det må mamma bestemme, og jeg svarte ja. I løpet av dagene gikk det opp for oss begge at matchen på Møteplassen virkelig var så utrolig som det hadde sett ut som. Fra den dagen var vi et par, og vi måtte både for oss selv og menneskene rundt oss erkjenne at det var sterke følelser og ekte kjærlighet.

En halvtimes prat forandret livet vårt.

Mine og Toms barn kommer godt overens, og de kaller hverandre søsken.Vi er så heldige å ha snille barn. Vi har vært sammen noen dager og blitt mye bedre kjent for hver eneste dag. Vi hadde en fantastisk fin helger sammen, kunne vise all vår oppmerksomhet til hverandre og virkelig få utløp for all den kjærlighet som allerede hadde sprunget ut mellom oss. Den dag i dag bor vi sammen, og gir hverandre mye kjærlighet og omsorg.

Vi har nå vært sammen i ca. 5 år.. Fremdeles vokser kjærligheten for hvert minutt og hver dag. Vi deler omtanke og omsorg. Så til alle som leter eller lurer på om det finnes mulighet, er svaret fra oss: JA! Man må bare prøve å benytte seg av muligheten når følelsene er der.

De beste ønsker om at flere skal få oppleve en slik ærlig historie. Ta sjansen på Møteplassen!

Mange klemmer fra Ann og Tom