Bli medlem

Kjemien mellom oss var perfekt!

Vår solskinnshistoriehistorie

Jeg hadde gitt opp hele nettdatingen og var på vei til å melde meg ut, men siden jeg hadde kjøpt noen megafoninnlegg så ville jeg bruke de først. Jeg skrev noe sånt som "Ønsker alle en fin dag. Hilsen fra Jæren :-)"

Bjørn Erik hadde blitt anbefalt siden av en kompis som hadde funnet drømmedama på Møteplassen, men selv hadde han bare fått useriøse henvendelser... Han skulle også melde seg ut og var pålogget da han så megafoninnlegget mitt og sendte meg et koselig lite brev. Da jeg gikk inn på siden hans syntes jeg han virket veldig interessant, og han bodde bare 20 minutter unna meg. Jeg skrev raskt tilbake!

Vi sendte noen brev fram og tilbake den dagen. Det resulterte i 7 timer med intens chatting :) Dette var en tirsdag, og i løpet av samtalen inviterte han meg på date fredagen etter. Før jeg visste ordet av det hadde vi avtalt date både fredag og søndag uten i det hele tatt å ha sett hverandre!

Dagen etter skulle jeg på treningssenteret som tilfeldigvis ligger i nabolaget hans. Han hadde lyst til at jeg skulle komme innom etter treningen bare for å si hei, sånn at vi fikk hilst på hverandre før den første daten.... Jeg tenkte at jeg hadde jo ingenting å tape så jeg dro. Svett og fæl trappet jeg opp på døren hans og ble positivt overrasket. Han var enda mer fantastisk enn jeg hadde fått inntrykk av, og jeg følte meg som en skikkelig fjortis. Litt sjenert og småstressa :P Kjemien var perfekt!

Det ble mange sms fram og tilbake før daten, og når fredagen endelig kom møtte han meg i døra med en stor bukett røde roser. Vi stortrivdes i hverandres selskap, og det gikk ikke mange dagene før jeg fikk nøkkel til leiligheten hans.

Han fikk møte barna mine og det var full klaff begge veier fra første stund. Vi ble mottatt med åpne armer av både venner og familie og 12. april er den offisielle datoen vi har satt for når vi ble sammen... En uke etter vi møttes første gang.

Når barna er hos faren sin "bor" jeg hos Bjørn Erik, og når barna er hjemme så er han mye her. Nå har vi vært på vår første ferie sammen. Etter å ha vært sammen 24 timer i døgnet en uke i strekk så har vi, om det er mulig, blitt enda mer glad i hverandre! Vi har dype samtaler, ler og tøyser masse og koser oss utrolig mye. I løpet av året flytter han inn her med meg og barna og fremtiden ser veldig lys ut :D

Vi har begge bagasje med oss, så jeg tror nok at det gjør at vi forstår hverandre så godt og ikke gjør de samme feilene på nytt :D

Vi kan begge anbefale Møteplassen til andre!!

Mange klemmer fra Rogaland

Henriette og Bjørn