Bli medlem

Vi falt for hverandres presentasjoner

Etter den første kontakten på Møteplassen skjedde alt veldig fort, og Katarina flyttet inn hos Einar samme dag som de møttes til lunsj! Ett og et halvt år har gått siden dette, og paret ser nå frem til bryllupet!Katarinas historie

Det var mange merkelige hendelser i livet mitt i 2007. En av dem opplevde jeg 27. februar. Jeg surfet rundt blant menn i forskjellige aldre på Møteplassen.se og falt plutselig for en veldig spesiell presentasjon.

Fotografiet var nok det første jeg så. En stilig mann i dress, fotografert litt skrått ovenfra. Hans blikk var rettet mot kameraet. Det var tydelig at det var en profesjonell fotograf som hadde tatt bildet. Jeg leste selvpresentasjonen og ble veldig nysgjerrig. Hvem var denne mannen? Han ville jeg bli kjent med! Jeg sendte en melding til han med noen korte linjer om at jeg syntes presentasjonen hans var interessant. Etter en stund svarte han!

Vi sendte noen ganske korte brev til hverandre, men etter hvert gikk vi over til å chatte i stedet. Han presenterte seg som Einar, 44 år, nordmann, skilt og pappa til tre barn. Ganske omgående inviterte han meg hjem på middag - fredag samme uke! Dette virket litt vel fremfusende, syntes jeg – selv om han lokket med hjortestek og ekstra god rødvin. Da foreslo han i stedet at vi skulle treffes og spise lunsj sammen. Han foreslo torsdag – også det i samme uke – og jeg syntes det virket som en bedre idé. Han bodde i Sundbyberg, like utenfor Stockholm, og jeg bodde i Täby, så vi bestemte at vi skulle møtes på restaurant Gusto i Sundbyberg.

Like før klokken tolv var jeg på plass, men jeg fant ikke restauranten, så jeg måtte ringe til Einar for å få litt hjelp. Jeg sto i et ganske stort veikryss og så meg rundt samtidig som jeg slo nummeret hans. Akkurat da han svarte, så jeg en stor, flott mann på den andre siden av gaten ta opp mobiltelefonen sin. Det tok ikke mange sekunder før jeg forsto at det var Einar! Jeg hadde ikke vært nervøs før dette, men da ble jeg det! Vi vinket til hverandre, og jeg gikk over gaten og hilste på han. Hjertet mitt slo ganske fort, og det kriblet i magen! Hvilken kjekk mann jeg skulle spise lunsj med!

På restauranten spanderte han lunsj, og jeg husker ikke hva jeg spiste eller om jeg i det hele tatt spiste noe! Vi pratet og hadde en veldig hyggelig og givende stund sammen. Vi skiltes og ble enige om at vi skulle holde kontakten. Jeg tenkte ganske mye på Einar etter lunsjen – han hadde virkelig gjort sterkt inntrykk på meg. Til min store glede hadde også jeg gjort sterkt inntrykk på han.

Vi tok kontakt med hverandre allerede samme ettermiddag, og tro det eller ei - samme kveld flyttet jeg inn hos han! Vi forlovet oss i juli samme år, og i mars 2009 skal vi gifte oss! Einar kom til arbeidsplassen min med en stor blomsterbukett og fridde for et par uker siden! Selvfølgelig svarte jeg ”ja” på frieriet! Vi er veldig lykkelige sammen.

Etter mange års leting og diverse brutte forhold og ekteskap, har vi endelig funnet hverandre. Vi er sanne sjelsfrender og er som skapt for hverandre. Vår kjærlighet vokser seg sterkere for hver dag som går. Det føles rett og slett vidunderlig! Dessuten har vi tre barn hver, og alle de seks barna liker å treffes og være sammen med oss og med hverandre! Kan det bli bedre?

Einars historie

Etter å ha vært singel en stund begynte jeg å lete etter en ny livspartner på Internett. Jeg falt raskt for Møteplassen.com og skrev en annonse der med en presentasjon av meg selv. Det ble ikke så gode resultater i begynnelsen, og jeg lurte på hva som hadde gått galt i mine tidligere forhold.

 

Jeg kom frem til at jeg nok burde lære meg mer om kvinner og deres behov og tanker. Jeg gikk straks til verket og begynte å lese boken ”Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus”. Etter hvert som jeg leste i boken, skjønte jeg stadig mer, og jeg kunne raskt konstatere at annonsen min trengte en del endringer for å passe kvinners behov mer enn mine behov.

Dette ga straks resultater, og Katarina kontaktet meg. Nå hadde jeg lest om forholdets 6 trinn, og jeg var forberedt på at det skulle ta tid å bygge et varig forhold. Men nå skjedde alt veldig fort, og Katarina flyttet hjem til meg samme dag som vi møttes til lunsj! Jeg var svært åpen om at hun var velkommen til å bli så lenge hun ville.

Vi kom raskt frem til at vi hadde et godt grunnlag å bygge forholdet vårt på og at kommunikasjon var svært viktig for at vi skulle få forholdet til å fungere. Katarina er en vakker kvinne med en sterk utstråling, og hun har lett for å le, noe som er viktig for meg.

Vi har begge funnet kjærligheten i hverandre, og vi ser lyst på vår felles fremtid. Nå har vi vært sammen i drøyt ett og et halvt år. Vi har reist en del sammen, og vi har vært mye sammen med barna våre. Vi fungerer godt sammen, og kjærligheten har fått vokse frem, steg for steg. Jeg føler takknemlighet for gaven jeg har fått og ser nå frem til bryllupet vårt!

Katarina og Einar