Bli medlem

Kjærlighet til tross for aldersforskjell

Det var jeg som først tok kontakt med Fredrik. Jeg festet meg ved hans fortryllende bilde, så jeg sendte av gårde en melding hvor jeg skrev at han gjerne kunne kontakte meg.

Det drøyde et par dager før det kom et svar tilbake. Han skrev at jeg virket litt ung, men at vi kunne gi det en sjanse. Vi begynte å sende flere brev og bilder og jeg syntes han så bra ut, dessuten var han veldig hyggelig. Han var åpen og snill og vi kunne prate om alt mellom himmel og jord.

Etter en stund bestemte vi oss for å ringe og snakke sammen på telefon. Det var litt nervøst for begge to, men det føltes lettere når jeg fikk høre hans vidunderlige stemme og hans herlige småländske dialekt. Jeg tror vi begge kjente det samme, noe som gjorde at samtalen fløt lettere.

Etter at vi hadde pratet sammen noen ganger bestemte vi oss for å treffes. Han skulle reise fra Ljungby til meg i Linköping. Ettersom jeg fortsatt bodde hjemme bestilte vi et hotellrom. Det føltes bra endelig å treffes, men jeg var nervøs. Det var også han har han innrømmet i etterkant.

Jeg synes det er vanskelig å si hva man føler for hverandre på internett. Det er viktig at kjemien stemmer og at humoren er der. Men nå fikk vi virkelig mulighet til å snakke sammen på ordentlig.

Etter den første daten var vi nok litt usikre på hvordan vi begge ville ha det. Så derfor bestemte vi oss for å treffe hverandre en gang til, og da sa det ”klikk”. Til tross for dette ble vi ikke sammen før på den tredje daten. Da hadde alle biter falt på plass og vi hadde begge kjent etter hvordan vi ville ha det og hva vi følte for hverandre. Vår kjærlighet bare vokste og vokste.

Vi er veldig like hverandre, vi ler av de samme tingene og har like interesser. Begge liker film, musikk, svømming, kino og shopping. Ha ner en åpen person og han gjør meg glad. Vi har det morsomt sammen og kan le av det meste, og det synes vi er viktig i et forhold.

Akkurat nå pendler vi til hverandre i helgene, men så fort jeg har fullført gymnaset planlegger vi å flytte sammen. På hverdagene blir det mange og lange telefonsamtaler og lengselen etter hver helg er stor. Når man ikke treffes så ofte blir det spesielt når man endelig ses og kan ta vare på tiden man har sammen.

En annen felles interesse er reiser. Vi elsker å reise og kommer til å dra på ferie sammen etter at gymnaset er fullført. Nå tar vi bare en dag om gangen og lengter etter sommeren.

Vi lot ikke avstanden og alder spille inn og vi gikk kun etter følelsene. For oss var det viktigste at kjemien stemte og at det fantes en tiltrekning som vokste seg sterkere.

Johanna og Fredrik