Bli medlem

Kjærlighet ved første blikk

Vi fikk kontakt på Møteplassen, en tirsdag for fire uker siden. Charlotta hadde funnet min side. Når jeg så hennes smil og øyne innså jeg at det var henne jeg søkte etter.

Etter det første møtet har vi pratet mye i telefonen og alt har vært helt villt. Etter mange timers telefonsamtaler bestemte vi oss for å møtes. Jeg og mine barn satt oss i bilen og med skjelvende bein kjørte jeg hele veien til Hammarby Sjöstad, der Charlotta ventet. Nervøsiteten slapp raskt taket da jeg så Charlotta, og alle puslebitene falt på plass.

Mikael kom inn på Møteplassen ved en tilfeldighet. Han skulle hjelpe en god venn å logge inn og passet samtidig på å registrere en egen profil – ”så det var en slump som førte oss sammen”, sier Mikael.

”Det var Charlotta som fant min profil og falt for min ydmykhet. Mitt liv har gått på høygir med mye arbeid over lang tid. Barna har førsteprioritet og jeg følte at jeg trengte å roe ned og tenke på andre ting. Det var da Charlotta kom inn i mitt liv. Charlottas profil utstrålte ærlighet, omtanke og kjærlighet. Det var kjærlighet ved første blikk kan man si.

Jeg har tre barn og Charlotta tre, så det viktigste for oss var å få det til å fungere med barna og la de være med fra begynnelsen. Og for et møte det ble! Også barna falt for hverandre og når vi skiltes etter en helg kom tårene frem og vi lengtet begge til neste gang vi kunne treffes.

Til tross for at vi har truffet hverandre så nylig har jeg jeg allerede flyttet en del ting inn hos Charlotte. Vi har begge lange forhold bak oss, så vi håper at vi ikke gjør de samme feilene på nytt. Å være åpne og prate mer med hverandre tror vi er nøkkelen til et godt forhold – og prate gjør vi langt ut i de små timer. At også våre barn er så lykkelige gjør at vi sveises ytterligere sammen.”

For to uker siden fridde Mikael til Charlotta – som sa ja. ”Vi dro til skattemyndighetene, der vi fikk klarsignal til å gå videre med giftemålet” forteller Mikael.

”Mange synes kanskje at vi haster av gårde, men vi synes det er best å smi mens jernet er varmt samt at alt kjennes helt riktig for oss begge. Bryllupet finner sted den 19/10 og det blir en enkel seremoni. Med på vielsen er alle våre barn og den nærmeste bekjennskapskretsen. Etterpå venter restaurantbesøk og bryllupsreisen blir til Thailand. Nå ser vi frem til et liv sammen.”

Charlotta og Mikael