Bli medlem

Solskinnshistorie

Bitte:

Jeg hadde vært medlem på Møteplassen i drøyt to måneder. Min største interesse er snorkling. Så plutselig, en fredag i oktober, dukket det opp et nytt ansikt. Han så glad og hyggelig ut, og en av hans interesser var nettopp snorkling! Han skrev at han ville dra til Paris og gå på Musée d’Orsay, og det ville jeg også. Jeg tenkte: ”Den som intet våger – intet vinner”, og sendte umiddelbart en melding til ham at vi hadde mange felles interesser og spurte om han ville treffe meg. Jeg fikk svar fra Christer med en gang: ” Ja, det vil jeg. Kan jeg ringe deg nå?”, og et telefonnummer. Jeg sendte mitt nummer, men orket ikke å vente og ringte opp selv. Vi pratet i to timer og ble enige om å treffes for lunsj på tirsdagen, for da skulle det bli fint vær. Men på søndagskvelden ringte Christer og ville at vi skulle møtes allerede på mandagen – så det gjorde vi.

Christer:

Jeg hadde vært med en uke på Møteplassen, det var ganske sent en fredagskveld i begynnelsen av oktober, når jeg fikk en melding på nettsiden fra en kvinne som spurte om vi kunne treffes. ”Oj, det var rett på sak, og hvem er denne kvinnen?” Jeg kastet meg in på hennes presentasjonsside og så et bilde av en kvinne med en hatt. Jeg kjente henne ikke igjen, må ha misset henne da jeg surfet rundt på Møteplassen. Når jeg leste hennes side hadde hun en presentasjon om seg selv som kunne vært min egen. Hun snorklet og hadde fantastiske undervannsbilder. Jeg kjente med en gang at, ”henne vil jeg treffe”, og sendte en svarmail hvor jeg spurte om jeg kunne ringe henne nå. Klokken var nok nærmere 22.30 og hun fikk mitt telefonnummer. Men jeg rakk ikke å ringe før Bitte hadde ringt meg opp - vi pratet i to timer og traff hverandre på første date tre dager senere.

Så like at det nesten var skummelt

Allerede ved det første møtet opplevde vi det som om vi allerede kjente hverandre. Vi tenkte og assosierte så likt at det nesten var skummelt. Vi tok ordene ut av munnen på hverandre eller sa det samme på likt – og lo masse. Det kjentes som om vi var tvillingsjeler. Etter nok en date bestemte vi oss for å dra til Paris. Bare ti dager etter den første kontakten satt vi på flyet, og etter Paristuren er vi et par – helt ufattelig – og fantastisk! Nå leter vi etter en leilighet for å flytte sammen. Men først skal vi til Malta og snorkle!

Bitte og Christer