Bli medlem

Kjærlighet ved første blikk for andre gang

Jan Erik og Linda drev å flørtet litt sammen for over 20 år siden uten at det ble noe utav det. Ikke før nå da de fant hverandre igjen på Møteplassen.

Ja, vi har virkelig mye å takke Møteplassen for! Vi drev å flørtet litt sammen for over 20 år siden uten at det ble noe utav det. I mellomtiden har vi levd hvert vår liv frem til i vår da vi oppdaget at begge hadde profil på Møteplassen.

Det var Linda som "fant" meg først - hun husket meg godt og hadde svermet mye for meg for 20 år tilbake. Vi pratet sammen på møteplassen for første gang torsdag kveld og natt. Kvelden etter møttes vi. Rart å møtes etter så mange år... det første jeg sa til henne var: Åååååå, du er jo helt nydelig jo! Det var kjærlighet ved første blikk for andre gang. Vi pratet sammen hele kvelden og natten og kjemien var helt unik på alle områder. Siden den tid har det skjedd mye og det har skjedd fort. Vi ble sammen 16. mai og nå har det gått et halvt år, og forelskelsen, kjemien og alt annet vokser seg fortsatt sterkere og sterkere for hver dag. Vi passer så utrolig godt sammen på alle måter og alt er bare ment to be.......

Også våre barn har det veldig bra sammen og er glade på våre vegne. Vi har allerede kjøpt og flyttet inn i ny leilighet sammen. For 2 uker siden fridde jeg til min kjære og fikk et gråtkvalt JA! Vi skal gifte oss neste sommer og planene og forbredelsene er allerede godt i gang.

Du kan trygt si at dette er en solskinnshistorie og vi er de lykkeligste i verden. Takket være Møteplassen!

Linda og Jan Erik