Bli medlem

Jeg fridde til Trine og hun svarte ja :)

Det var full klaff for oss begge i det øyene våres møtes sier Frode. Vi fikk først kontakt på Mp og vi har blitt godt kjent med hverandre på kort tid. Det føles som man har vært kjent med hverandre hele livet.

Vi fikk først kontakt på MP, og sendte mail til hverandre og så ble det telefon samtaler og kjemien var veldig bra så vi bestemte oss for å møtes i Drammen. Vi begge var nok litt nervøse før møtet, men det var full klaff for oss begge i det øyene våres møtes. Vi gikk så ut å spiste på en romantisk middag og fant fort ut at her var det gjensidige tiltrekning og vi falt for hverandre ganske fort. Vi er begge to alternative og har god intuisjon og vi viste begge to at dette var riktige...

Ting har gått veldig fort, så jeg (Frode) fridde til Trine og hun svarte ja :) Og nå har Trine flyttet hjem til meg i ny bolig.. Trine åpner en hudpleie klinikk og vi jobber begge to med hud og velvære produktene.

Alt føles veldig rett og hver dag er en spennende dag i vår fremtid som vi ser frem til å dele med hverandre, vi har blitt godt kjent med hverandre på kort tid. Det føles som man har vært kjent med hverandre hele livet.

Jeg (Frode) har fatt stor interesse for massasje og vi kommer til å jobbe mye sammen om dette også. Vi har lyst å gå på mye kurs innenfor det alternative, healing osv. Så man kan trygt si at det var felles interesser som førte oss sammen. Da det er det viktig å ha tro på mye av det samme slik man er på samme bølgelengde.

Jeg (Frode) falt for de vakre øyne og smilet og den varme og kjærlige utstrålingen som Trine gir fra seg... Hun er det beste som har hendt meg....

Trine falt for øyne til Frode, varmen han ga, tryggheten og den overdådige romantiske gentleman som han er. Roser er noe som jeg ofte får og han elsker han å overraske med stadige gaver som gjør at jeg nesten blir bortskjemt... Frode er en sjelden person og har aldri vært sammen som noen som han. Og han gjør meg kjempe lykkelige...

Vi passer godt på hverandre, gir hverandre omsorg, kjærlighet, trygghet... Vi elsker hverandre veldig høyt og hver dag er som et eventyr på godt og vondt :)

Så tusen takk til MP for dere gjorde det mulig at vi kom i kontakt med hverandre.

Trine og Frode