Bli medlem

Kjærlighetsmøtet

Jeg hadde vært medlem på Møteplassen i lang tid, da med sikte på å møte en hjertevenn.

I begynnelsen etter at jeg meldte meg inn var jeg veldig inspirert og ventet i spenning på å finne den rette. Men det viste seg at det tok tid og jeg ble mindre og mindre aktiv. Akkurat da hadde jeg nok gitt opp litt, men jeg beholdt min profil på Møteplassen, og det var flaks skulle det senere vise seg.

Men i september da høsten var på vei logget jeg meg inn på Møteplassen igjen. Jeg var innlogget hver kveld for å se om jeg hadde fått noen interessante brev. Og visst hadde jeg fått brev. Et var fra en jente som het Helene, hun hadde et tiltalende bilde og et fint opplegg på siden sin. I det første brevet stod det ikke så mye mer enn at hun likte det jeg hadde skrevet på min profil og jeg tror hun likte bildet mitt. Jeg svarte gladelig på hennes brev og fikk rsakt et svar tilbake, og så var vår samtale i gang.

Etter et par brev frem og tilbake ringte jeg henne opp. Jeg var nysgjerrig på å høre stemmen hennes. Det var en spennende samtale og vi likte nok begge to å høre hverandres stemmer. Vi bestemte oss for å treffe hverandre allerede neste uke. Jeg bor i Malmø og Helene i Åhus, så det var jo et stykke mellom oss. Vi bestemte at Helene skulle kjøre ned til meg i Malmø.

Så på lørdag ettermiddag kom hun kjørende. Jeg stod i vinduet i leiligheten min og så henne svinge inn på parkeringen. Jeg var så nysgjerrig og spent på hvordan vår første date skulle bli. Men da hun gikk ut av bilen og jeg så Helen på nært hold sa det bare klikk. Jeg hadde vasnker med å ta blikket fra henne, det var en herlig følelse. Og det beste var at hun senere avslørte for meg at hun hadde følt akkurat det samme. Dagen gikk mot slutten og før vi visste ordet av det var Helen nødt til å reise de 10 milene tilbake til Åhus igjen. Vi bestemte at jeg skulle komme å besøke henne allerede dagen etter, treffe sønnen hennes og se hvordan hun bodde. Siden den dagen jeg kjørte til henne har vi ikke vært fra hverandre mange helger.

Helene og hennes sønn kommer til å flytte ned til meg i Malmø så snart det lar seg gjøre. Akkurat nå leter vi etter en større leilighet, men drømmer om et lite hus sammen. Det viktisgte i vårt forhold er tillit, trygghet og ærlighet. Vi kan prate om alt, og har samme smak om mener det samme om det meste. Jeg elsker min Helene.

Robert