Bli medlem

Melodi Grand Prix brakte dem sammen

Vi hadde blitt kjent og pratet gjennom nettet i ca. 1 måned da jeg vant billetter til Melodi Grand Prix. Jeg var ikke i det minste tvil hvem jeg ville invitere med meg. Jeg hadde allerede kuttet ut kontakten med de andre jeg var blitt kjent med da jeg hadde laget profilen på Møteplassen. Profilen var egentlig i bruk i ekstremt kort tid. Den var bare et springbrett videre.

Vi bodde forskjellige plasser og det passet derfor perfekt å møtes på nøytral grunn i Oslo på MGP. Når vi først treffes hadde vi pratet på nett og tlf i 1 1/2 måned. Vi visste at vi hadde god kjemi,  så da var det bare å se om det var slik i "den virkelige" verden. Innen en halv time holdt vi hender og praten fløt fritt. Det var full klaff og det ble en fantastisk helg i Oslo.

Deretter var vi pendlende kjærester og møttes så ofte som mulig, og vi planlagte allerede at han skulle flytte til Bergen. Men så kom nyheten om at jeg var gravid og vi hadde kun kjent hverandre noen måneder! Vi diskuterte mulighetene, men resorterte raskt at vi føles perfekt for hverandre og at vi begge ville bli foreldre. Så det var bare å hoppe  i det. Vi var jo passert 30 og 35år. Så vi var begge på en plass i livet der vi var trygge på oss selv og hva vi ønsket ut av livet. Hva fremtiden bringer vet ingen. Men vi vet og visste hva vi ville der og da.

Noen måneder etter var vi flyttet sammen i Bergen og han fikk seg raskt jobb. Graviditeten var tøff og han var en fantastisk god støtte. Fødselen var enda tøffere og han var tilstede hele tiden. Vi kom oss gjennom dagene med problemer ved en litt for tidlig fødsel. Vi kom hjem etter to uker og tenkte da at livet med den lille jenten vår var fryd og gammen. Vi var lykkelige nybakte foreldre, men ca.3uker etter  ble hun alvorlig syk og ble innlagt på sykehuset med Meningitt og Sepsis (hjernehinnebetennelse og  blodforgiftning) og hun svevde mellom liv og død. Hun klarte å kjempe seg
gjennom sykdommen. Som foreldre og kjærester klarte vi oss også utrolig bra.
Kjærligheten til hverandre var bare vokst og det kom godt med da vi måtte takle kolikk og baby gråt natt etter natt i månedsvis.

Nå er vi sikker på at det er oss to for alltid! Jenten vår tasser rundt frisk og rask. Hun ser ikke ut til å ha fått noen varige men. Vi har fått oss ny og større leilighet som vi har pusset opp fra topp til tå og vi har akkurat startet et firma sammen. Vi er begge kreative sjeler, den ene utfyller den andre i forskjellige fagområder.
Det er helt utrolig at livet kan snu så fort! For litt over 2 år siden satt jeg å drømte om å møte den rette, få min egen familie og nye få jobbutfordringer. Selv om jeg aldri ville valgt eller drømt om at alt skulle skje så fort, føler jeg meg bare utrolig heldig!

Jeg ser på Møteplassen som en helt unik måte å lete etter en partner. Prossessen fungerer som en stor sil, hvor man prater med flere potensielle og sitter igjen med en eller flere som har akkurat de egenskapene du setter pris på. Deretter er det jo bare å sjekke om kjemi og ønsker i livet er i sjakk. Kanskje blir det
sjakk matt;)

Hjertlig hilsen
Marianne og Svein