Bli medlem

Vi fant tonen på Møteplassen

Kjærlighet ved første øyekast

Hei!

Jeg la inn min profil i desember 2008. Liliane la inn sin profil i Brasil lenge før. Da jeg fant hennes profil, var hun i Norge. Da jeg fikk se Liliane sin profil, tenkte jeg: den jenta må jeg bare få møte. Det ble noen mail frem og tilbake, med div språkproblemer, men vi fant tonen og ble enige om å møtes.

Lillestrøm ble stedet det skulle skje. Vi var begge veldig spente, 10.
januar møttes vi, 2 nærvøse mennesker som nesten ikke klarte å si noe fornuftig, men vi fikk da avtalt å møtes igjen.

Dagen etter satte jeg kursen mot Oslo, Vi var på restaurant å spiste, vi hadde så mye å snakke om, selv om språket var en liten hindring, kulturer i hvert våres land, våre forskjellige liv, språk osv. ingen av oss hadde lyst til avslutte kvelden.

Vi falt for hverandre (Kjærlighet ved første øyekast).

Til stor glede kom Liliane på besøk etter noen dager. Liliane fikk prøve seg på ski og sparkstøtting, for første gang, hun opplevde også 29 minus.

Tiden gikk så altfor fort men, vi hadde 10 herlige uker sammen, før Lili måtte reise ut av landet.

Jeg savnet Liliane og noen uker etterpå kjøpte jeg meg billett og reiste etter til Brasil, gikk ned på kne og fridde til min kjære, hun sa: JA.
Vi feiret det på en flott resturant og en lang tur på stranden. Brasil er ett veldig flott land å feriere i og det sier seg selv at vi hadde noen flotte dager sammen der. Vi besøkte hennes familie, gikk på fjelltur, var på stranden og opplevde byliv.

90 dager etter at Liliane reiste ut av sjengen var hun tilbake i norge, det var en varm velkomst, sommeren har vært fantastisk, jeg har prøvd å vise Liliane litt av vårt vakre land, byer, fjell nordnorge, kultur osv.

I august kom min kjære opp kirkegulvet, så vakker som bare en brud kan være, vi feiret brylluppet med venner og familie.

Jeg gleder meg hver dag, over livet sammen med en vakker prinsesse (vakker i hjertet og vakker utenpå) og Liliane gleder seg hver dag over livet sammen med: Sin utkårede prins.

Nå har Liliane startet på norsk kurs og jeg på portugisisk kurs.

Vi sparer og har et håp om å reise til Brasil og hennes familie på bryllupsreise.

Kjærlighet ved første øyekast

Jeg tror det blir en liten feiring i Brasil, da Liliane sin familie ikke hadde mulighet til å være med å feire sin datters bryllup i norge.

Hilsen Liliane og Knut