Bli medlem

Nå har vi begge funnet veien hjem

På Møteplassen kalte jeg meg Peacock. Jeg registrerte meg på MP mest for å søke venner og kom i kontakt med mange hyggelige mennesker, men kjente at jeg ikke var helt klar for å begynne å date.

Jeg hadde en aktiv profil og var VIP-medlem, men holdt en ganske lav profil og var ikke så aktiv akkurat ved dette tilfellet.

Men så en dag dukket det opp et interessant brev fra en bruker som kalte seg Banco. Han pirret min nysgjerrighet og vi startet å brevveksle. Etter en stund ga vi hverandre våre e-postadresser og våre konversasjoner gikk etter hvert over til sms og msn, time etter time… dag etter dag… uke etter uke… Denne intensive kontakten pågikk nok i nærmere fem uker innen spørsmålet dukket opp. – Skal vi treffes…?

Jeg husker at det var en lørdag. Jeg stod i butikken og skulle akkurat til å stenge da han dukket opp. Vi hadde tidligere bestemt at han skulle komme til butikken og hilse på. Det føltes litt lettere å treffes på den måten første gangen. Et kvarter før jeg skulle stenge butikken stod han der ved kassen og at det pirret litt ekstra var åpenbart… Herlig og helt fantastisk!!

Når han tok steget inn i butikken tok han også steget inn i mitt liv… Vi hadde en fantastisk dag sammen, vi spiste, tok en lang herlig spasertur på stranden og vi avrundet deretter kvelden hjemme hos ham.

Han er helt utrolig snill, varm og ydmyk, ser bra ut og er en skikkelig mann! (Akkurat hva jeg ville ha ? )Han er helt utrolig snill, varm og ydmyk, ser bra ut og er en skikkelig mann! (Akkurat hva jeg ville ha).

Han gir meg, som jeg gir ham, den herlige pirringen i magen og et bankende hjerte… Så Banco, Mr Nice Guy – Min elskede Jimmy, er alt for meg og mine barn! Takk for at Dere ga akkurat meg/oss muligheten til å fortelle og dele med oss av vår glede over å ha truffet hverandre. Hadde det ikke vært for Dere hadde vi fortsatt vært to sjeler som hadde gått oss vill, men nå har vi begge ”funnet veien hjem”.

Ønsker dere alle lykke til! En stor klem fra oss til dere.

Annicka og Jimmy