Bli medlem

Venninnens tips ga kjærlighet for livet

Det var en tirsdag ettermiddag da venninnen min fortalte meg om et nettsted hun hadde begynt å bruke, som var Møteplassen. Hun fikk mange komplementer og likte seg godt på Møteplassen, så hun anbefalte meg å sjekke det ut. Noe jeg straks gjorde. Det var moro og jeg fikk mange komplimenter, men det var en spesiell gutt jeg ikke kunne få nok av, han het Ole Morten. Vi hadde en lang samtale gående og snakket om alt mellom himmel og jord. Etter hvert begynte vi å snakke på Facebook og vi begynte ringes. Jeg likte han bare bedre og bedre, og det at vi kunne snakke i telefonen i flere timer var et godt tegn.

En halvtimes prat forandret livet vårt

Ole Morten var i Nord-Norge og jobbet i militæret, mens jeg bodde i Kristiansand og gikk på skole og jobbet. Men heldigvis var det ikke lenge vi var i hver vår ende av lande. Ole Morten hadde nemlig fått jobb på Kjevik i Kristiansand hvor han startet i januar 2011. Da han flyttet ned, etter to måneder med chatting begynte vi å treffes og trivdes kjempe godt i lag. Siden da har vi bare fortsatt og henge sammen. Nå har jeg flyttet inn og vi er blitt samboere.

Siden vi ble kjent på Møteplassen i november 2010, har vi hatt mye gøy sammen. Er det en ting vi har til felles er det at vi elsker å reise. Vi har reist masse, til blant annet London, Gran Canaria, Egypt, Danmark og i sommer reiser vi tilbake til London. Flere turer er under planlegging. Vi tenker å dra til New York til høsten, og til neste sommer drar vi på en jorden rundt reise. Livet smiler og vi har den beste tiden.

En halvtimes prat forandret livet vårt.

Reising er så klart ikke det eneste vi har til felles. Vi er utrolig like, og vi har det bare gøy sammen. Vi elsker musikk og har vært på mange konserter, på handleturer og hytteturer, rent slalåm og besøkt dyreparken, og ikke minst hatt flere turer innom IKEA der leiligheten har gått fra en ungkars kåk til et riktig så hjemmekoselig kjærlighets rede. Ellers skaper vi god stemning oss i mellom.

Ole Morten har ikke bare gitt av seg selv, men han har også en helt fantastisk familie. Vi kommer alle godt overens og har det bare kjempe greit sammen. Han er også veldig godt likt av min familie, noe som er veldig viktig for meg.

Hadde det ikke vært for venninnen min som anbefalte Møteplassen hadde jeg aldri møtt Ole Morten, det er jeg evig takknemlig for at hun gjorde, hver dag.

Heidi & Ole Morten