Bli medlem

Til slutt fant de kjærligheten

Vår solskinnnshistorie begynner i begynnelsen av desember 2011. Jeg sitter en søndag å ser gjennom maler og bilder hjemme i stua mi i Oslo, og bestemmer meg etterlever for å avslutte medlemskapet etter dårlige erfaringer, og håper på å finne kjærligheten "in real life". Jeg gir det heldigvis en sjanse til, da det dukker opp et bilde av en gutt med sjarmerende smil og en liten ape i fanget. Jeg sender en kort mail og tenker ikke så mye mer på det... Litt senere svarer han, og interessen fanges. Vi mailer i et par uker, og fredag den 16 desember er han plutselig på vei til Oslo fra Telemark.

Til slutt fant de kjærligheten

Vi snakkes på telefon for første gang, og bestemmer oss for å møtes i sentrum samme kveld. Vi bestemte oss for å ta en øl et sted i sentrum, og praten går veldig lett om alt og ingenting. Vi storkoste oss. Han følger meg hjem senere på kvelden, og får møte hundene mine til og med! På første date! ;-) Neste dag har jeg sommerfugler i magen, og håper at han også føler det samme. Han ba meg bli med på bursdagsfest til en kammerat tidligere på kvelden, og jeg håpte på at han fortsatt ville det.. Og det ville han heldigvis! Han hentet meg i den Harry bilen hans, så dro vi på fest med mange av hans venner. Litt kleint i starten, men de tok meg heldigvis i mot med åpne armer, og Peder tok veldig godt vare på meg hele kvelden. Etter denne kvelden var jeg solgt!

Til slutt fant de kjærligheten

Da Peder bor i en liten bygd i Telemark og jeg i Oslo, ble det mye kjøring frem og tilbake i helgene. Første gang jeg var der ble jeg introdusert til både snøscooter og spising av elghjerte. Den 16. Februar 2012 ble vi offisielt et par. Etter dette har vi bla vært i Barcelona, hvor vi opplevde både matforgiftning og kultur, øl, shopping og kos. I sommer dro vi ut på en to ukers roadtrip nordover. Vi sov i lavvo, Mens vi hørte regnet dryppe på teltduken, laget mat under åpen himmel i midnattssola, fisket hele natten, lange samtaler, sov i rorbu... En helt herlig ferie med en helt herlig mann! Vi har også vært på huytteturer, konserter, fester og skal om en liten uke reise på kjærlighetsferie til Egypt. Når vi er tilbake, skal jeg og mine to små hunder pakke tingene våre å flytte til den lille bygda i Telemark inn til Peders lille hus, da starter livet vårt sammen på ekte! Gleder meg til resten av fremtiden!!

Til slutt fant de kjærligheten

Tusen takk Møteplassen.no, uten dere hadde det ikke vært noen "oss"!!