Bli medlem

Vi har funnet den store kjærligheten!

Siri og Stein matchet seg på Møteplassen i februar 2009. og har allerede forlovet seg.
Vi føler begge at lykken smiler til oss, og at vi har funnet den store kjærligheten!


Vi er begge ”godt voksne” av alder (48 og 50), men føler oss unge til sinns. Vi har begge lengre forhold bak oss og barn som etter hvert er voksne.

Stein var på Møteplassen noen uker før Siri, uten at det førte til noe spesielt. Siri logget seg på Møteplassen i januar/februar 2009. I starten opplevde hun en voldsom interesse for sin profil, uten at det førte til noe spesielt. Siri fattet imidlertid interesse for Stein sin enkle, men likevel spennende profil som hun følte ”matchet” seg uten at det sto altfor mye der… (ingen av oss hadde heller bilde på nettet…)

Siri skrev derfor torsdag den 19. februar noen linjer til Stein, som responderte rimelig kjapt. Kjemien stemte umiddelbart for oss begge, bare ved at vi skrev noen få ord frem og tilbake til hverandre. Lørdag samme uke tok vi derfor mot til oss og ringte hverandre. Samtalen varte 1 times tid  og var riktig hyggelig. Vi avtalte å sende bilde til hverandre, og heldigvis likte begge det de så av den andre Da vi ikke bodde mer enn ca 2 mil fra hverandre, avtalte vi etter hvert å møtes i Bergen sentrum torsdag 26. februar. Vi var imidlertid begge blitt så nysgjerrige på hverandre, så kontakten ble hyppigere, også pr sms. Mandag 23. februar sendte derfor Stein sms til Siri og lurte på om han kunne få treffe henne samme kveld etter en konsert han skulle på i sentrum. Siri klarte ikke å si nei. Dermed dukket Stein opp hjemme hos Siri sent mandag kveld. Det ble et hyggelig møte med mye prat. Vi deler flere interesser, spesielt musikk og fine turer i fjellet. Stein dro hjem ca kl 0230 den natten og vi var enige om å møtes igjen, som tidligere avtalt, torsdag samme uke.

Etter første møte var vi begge blitt enda mer nysgjerrige og interesserte i hvem den andre var. Stein foreslo derfor etter hvert om vi kunne møtes på ny allerede onsdag. Siri synes bare det var svært hyggelig. Stein kom derfor på nytt hjem til Siri. Denne gang til middag. Han ble til dagen etter og siden har vi nesten ikke vært fra hverandre. Han har med andre ord flyttet inn…

I tiden som har gått har vi hatt mange flotte fjellturer sammen. Vi har også vært på mange fine konserter både i Bergen og Oslo. Vi har også begge blitt tatt godt i mot av hver av våre nærmeste; barn, familie og venner. Kanskje ikke så rart når vi ”matcher” så godt som vi gjør i forhold til hva type mennesker vi er.

Nå har vi akkurat kommet tilbake etter 14 herlige sommerferiedager på Rhodos der vi blant annet forlovet oss på Siri sin bursdag. Vi føler begge at lykken smiler til oss, og at vi har funnet den store kjærligheten, som vi vil prøve å ta godt vare på sammen i tiden som kommer!

Til slutt vil vi takke Møteplassen for hjelp til at vi klarte å møtes. Vi ønsker alle andre lykke til med sin jakt på kjærligheten!

Gode hilsener fra Siri & Stein