Bli medlem

En solskinnshilsen fra to som har funnet hverandre

Astri utvidet sitt søkeområde på MP og fant Trygve. Vi hadde vel neppe trodd at et forhold kunne bli så vellykket, så fullt av gjensidig hengivenhet og kjærlighet. Uten Møteplassen er det garantert at vi ikke hadde funnet hverandre!


Vi er begge godt voksne, Astri er 64 år og Trygve 68. Vi har ganske mange likhetstrekk, begge skilt etter lange ekteskap, og begge har prøvd samboerskap med vekslende hell. Dessuten hadde vi begge, hver på vår kant ønske om en venn, og etterhvert kjæreste. Astri bor nær Hønefoss, og la begrensninger i sitt søkeområde på MP til Buskerud og omegn. Trygve som bor på Hamar begrenset seg til Hedmark og Oppland. Vi hadde hver for oss noen kontakter, men først da Astri utvidet sitt søkeområde til Hedmark og Oppland, ble det fart i sakene. Og akkurat at hun gjorde det, takker Trygve henne veldig mye for.

Vi har begge vært ryddige og ærlige i våre profiler. Og det er svært viktig, det er fort gjort å legge på litt her, trekke fra litt der, unnlate viktige ting, pynte på andre. Og det kan neppe være heldig å bli "tatt med buksa nede". Vi likte begge det vi så av både hverandres bilder (uten bilder hadde vi neppe møttes), og profiler. Mye stemte så bra at vi begynte med forsikte skritt å skrive. Etterhvert gikk vi over til telefonen, og vårt første møte fant sted 5 oktober 2008. Det har blitt vår dato. Vi spiste lunsj på en hyggelig kafe nær Jevnaker, og alt vi hadde lest, sett, pratet om, ønsket oss, det stemte.

Vårt forhold har utviklet seg ganske utrolig bra, vi har hilst på hverandres familier, venner, blitt en del av hverandres hverdag. Det er to timers biltur for å besøke hverandre, og det gjør ingen ting. Vi er hos hverandre så ofte vi kan, får til litt ovale weekender av og til, påske på Astri`s hytte ved sjøen, og pinse på Trygve`s på fjellet. Og vi har det alldeles utrolig godt sammen, og er enige om at vi har vært noe alldeles utrolig heldige som har funnet hverandre. Uten MP er det garantert at vi ikke hadde funnet hverandre!!

Astri er fortsatt i full jobb, mens Trygve er pensjonist, men har en del småjobber. Vi er begge så heldige at vi har god helse, og er skjønt enige om at vårt flotte forhold sterkt bidrar til det. Vi hadde vel neppe trodd at et forhold kunne bli så vellykket, så fullt av gjensidig hengivenhet og kjærlighet som det har blitt. Kort og godt utrolig. Likevel må vi si at vi begge har hatt opplevelser, kontakter, møter via MP som ikke har vært særlig vellykket. Men vi ga ikke opp, vi ville finne noe bedre, og det gjorde vi altså til gangs. Og vi vil bare understreke sterk, det at vi er i "den tredje alder", ikke har noen betydning. Vi har faktisk, begge to, tatt i bruk et ganske sterkt ord, nemlig lykke. Hvis vi skal lage en "oppskrift" til andre: Vær dønn ærlig, skriv ryddig og ordentlig, sett inn bilde, ikke vær redd for avstander, gå ikke altfor fort frem, og ikke minst, ikke gi opp!! Den du søker er der ett eller annet sted.

Helt til slutt: Vi har skrevet en hel del mailer til hverandre, både i form av dikt, betroelser, kjærlighetsbrev m.m. På Astri sin 64-årsdag 8. mai hadde Trygve samlet sammen alle mailer og fått de bundet inn i en perm, "Astri og Trygve samlede verker". Bursdagsgaven ble svært godt mottatt, og er stadig fremme og i flittig bruk.

Med masse hilsner og takk til Møteplassen for at dere finnes

Astri og Trygve