Bli medlem

Vi har funnet kjærligheten!

Ingen av oss hadde vært lenge på Møteplassen da Belinda en dag fikk John Ivar fram på sida si. Satt og søkte litt på menn på Vestlandet, og så var han der.

Belinda syns han virka så spennende at ho sendte han en mail - en lang en. John Ivar svarte ganske fort, og så var det gjort. Etter noen dager med meldinger (mange for dagen...), gikk vi også over til telefon. Vi var begge så spent på hverandre, og kunne ikke vente, så etter ca 14 dager tok John Ivar turen til Belinda - med skrekkblandet fryd...:-)

Første møtet gikk kjempefint, ingen av oss ble skuffet, bare enda mer sikker og fornøyd. Vi har begge brutte forhold bak oss, vi har begge barn, og vi vet begge hva vi vil og ønsker. John Ivar beskriver Belinda som snill, søt og fornøyelig. Belinda beskriver John Ivar som kjekk, god og oppmerksom. Vi tør å prate om ting, enten det er bra eller dårlig, vi slapper av sammen og er flinke til å finne på ting sammen. Vi har nettopp vært på vår første ferie sammen - hyttetur! Det ga skikkelig mersmak... Her nøyt vi stillheten, vi fiska, gikk tur, leste sammen og åt god mat og drikke.

Siden januar har vi for det meste hatt helgeforhold. Det sier seg jo selv at med jobb og unger blir det sånn. Men heldigvis går ungene våre kjempegodt sammen, så noen helger har vi vært alle i lag. Nå prøver vi å tenke oss livet sammen, dette innebærer samboerskap og skifte av jobb. Vi stresser ikke, og tar ting som det kommer, men vi er ordentlig glad for at vi meldte oss inn på Møteplassen - det var absolutt verdt det!!!

Belinda & John Ivar