Bli medlem

Et slott er en prinsesse verdig

Jeg meldte meg inn som medlem etter tips fra en venninne om at Møteplassen var Norges mest seriøse datingsted på nett. Jeg hadde mistet troen på å finne kjærligheten og var mest ute etter å snakke med likesinnede i håp om å finne noen med noenlunde like interesser som meg. Det var utrolig oppløftende å være medlem, alle var veldig hyggelige og høflige, og hverdagen føltes mye mindre ensomt.

Et slott er en prinsesse verdig

Etter et par måneder bestemte jeg meg for å søke litt rundt og kom over en spesiell profil som jeg ble veldig interessert i; Espen sin. Alt det som stod i profilteksten var det jeg så etter hos en mann, i tillegg hadde han lagt ut 10 - 15 bilder av seg selv så jeg fikk et godt inntrykk av han. Jeg var litt nervøs for at han skulle avvise meg så jeg skrev bare et enkelt "hei", men svar fikk jeg. Tror vi skrev med hverandre i flere timer den kvelden. Dagen etter spurte han meg om å utveksle telefonnumre.

Et slott er en prinsesse verdig

Jeg var superspent første gang han ringte, men praten gikk veldig lett mellom oss. Vi snakket med hverandre hver dag på telefon i en uke og bestemte oss for at vi MÅTTE møtes. Jeg bodde i Oslo og Espen på Elverum, rett hvor sjefen min hadde hytte. Jeg ble derfor med på hyttetur hvor jeg planla å møte Espen den første kvelden. Fredag 17.februar 2012. Da han åpnet døren smilte jeg ekstra stort. Jeg hadde jo blitt forelsket i han allerede før vi hadde møttes. Nå stod han der lys levende og var enda vakrere enn jeg kunne forestilt meg. Smilende med verdens snilleste øyne viste han meg inn til et dekket bord med stearinlys og hjemmelaget mat. Latteren satt løst den kvelden.

Et slott er en prinsesse verdig

Etter denne dagen var vi som erteris. Så uendelig forelsket i hverandre. Espen flyttet inn til meg etter et par måneder. Senere fikk han jobb i Drammen og vi flyttet til Lier. Vi hadde det så fantastisk flott at jeg ikke trodde vi kunne få det bedre. Helt frem til 15. september, da Espen ba meg møte han på Farris Bad i Larvik... hvor han fridde til meg. DET er definitivt den lykkeligste dagen i mitt liv. Les om frieriet her.

Et slott er en prinsesse verdig

Uken etter frieriet ble jeg gravid og vi venter den lille i juni neste år. I 2014 gifter vi oss på et slott i Sverige fordi Espen mener et slott er en prinsesse verdig. Tusen takk, kjære Møteplassen! Vi er så lykkelige.

Marianne og Espen