Hjemmehelg! Akkurat nå dater du gratis hele helgen!
Bli medlem og date gratis 3.-5. april!
Jeg er en:
Angi om du er mann eller kvinne.
Valg alder

Date hjemmfra hele helgen!

Vi byr på gratis dating

3.-5. april kan alle:

 • Sende ubegrenset med meldinger
 • Lese ubegrenset med meldinger
 • Du kan date gratis fra kl. 16:00 på fredag

Finn fellesskap!

Når verden er snudd litt på hodet trenger vi hverandre mer enn noen gang. Sammen er vi sterke! Midt i koronakrisen byr vi på Møteplassen inn til hjemmehelg med trygg og gratis dating. Sammen holder vi oppe motet og sprer mengder med kjærlighet!


Herlige single

På Møteplassen samles tusenvis av seriøse single

Norges beste dating for single!

Nettdating med Møteplassen - når du vil ha noen å komme hjem til

 • Dating på Møteplassen

  Møteplassen er et perfekt sted for deg som er singel og som vil prøve single dating på nettet. Hos oss kan du sende meldinger, lage en kontaktannonse eller se hvor godt du matcher andre single.

  Les mer om hvordan du tar kontakt med andre medlemmer

 • Marianne & Espen - Møteplassen Marianne & Espen
 • Noen å elsker hver dag

  Date seriøse single som elsker kjærlighet i hverdagen. Møteplassen henvender seg til single som leter etter en seriøs og langsiktig relasjon. Her kommer du raskt i kontakt med tusenvis av norske single som du kan prate og være sammen med. Du velger selv hvor anonym du vil være, og hvor mye av deg selv du vil dele. Våg å ta det første skrittet - Bli medlem helt gratis!

 • Norges beste dating for single
 • Sikker dating

  På Møteplassen kan du alltid føle deg trygg og komfortabel når du leter etter en ny date. Alle bilder og profiler kontrolleres manuelt, slik at du bare har seriøse single å velge mellom. Du kan selv velge hvem du tar kontakt med og hvem som kan besøke profilen din.

  Møteplassens kundeservice gir svar på spørsmålene dine og hjelper deg med tips og råd. Alt dette for at du skal føle deg trygg og sikker når du dater på Møteplassen.

 • Dejta säkert
 • Hvor du vil og når du vil...

  Møteplassens app er tilgjengelig for iOs og Android. Last ned Møteplassens app gratis til din smarttelefon eller ditt nettbrett nå!

  Last ned Møteplassens app fra App Store Last ned Møteplassens app fra Google Play

 • Hvor du vil og når du vil...

Tilstedeværende kundeservice

På Møteplassen skal du alltid kunne føle deg trygg. Om du trenger hjelp kan du besøke vårt hjelpesenter, eller kontakte oss via Vi gransker blant annet alle bilder som lastes opp manuelt, og nye medlemmer må godkjennes av oss. Alt for å skape et trygt og sikkert miljø for nettdating for deg.

Kontakt kundeservice

Er du singel?

En god presentasjon er et viktig steg mot en vellykket date og et nytt forhold. Mange single møtes på Møteplassen og får mange kontakter, noe som øker sjansen for å møte den rette.

Slik lager du din egen presentasjon

Søk i våre kontaktannonser

Når du er fornøyd med din presentasjon er det på tide å lete etter interessante single for en date. En god start på dette er å bruke noen av de ulike søkefunksjonene på Møteplassen til å finne interessante kontaktannonser, men hvor det hele ender vet man aldri.

Les mer om hvordan du bruker søkefunksjonene

Om Møteplassen.no

Møteplassen åpnet sommeren 2001, og hvert år siden har flere tusen single funnet kjærligheten hos oss. Her er det noen for alle – menn og kvinner i alle aldre fra hele Norge.

På Møteplassen kan du søke blant masser av single, og samtidig gi deg selv muligheten til å bli funnet av en annen. Du kan sende meldinger, ta matchingtesten og se invitasjoner til aktiviteter.

Gjør som tusener av andre nordmenn allerede har gjort, fyll ut skjemaet ovenfor å begynne å date. Ta sjansen på å finne kjærligheten på Møteplassen allerede i dag!