ANDREAS NARUM

Andreas Løes Narum

Narum er parterapeut og organisasjonspsykolog, og jobber med terapi, rådgivning og ledelse. Han har utviklet et tilbud med parterapi via internett som ble lansert tidlig i 2015: www.parweb.no og driver også dette.

I tillegg selger han testverktøy for rekrutterings- og rådgivningsmarkedet i samarbeid med www.humetrica.no. Narum har bakgrunn fra Forsvarets Russiskkurs, har bistått flere selskaper med forhandlinger i Russland og er fremdeles tolk for Forsvaret.

I NRK1s to programmer: ”Test nasjonen” og ”Test kjærligheten” var Narum involvert som testekspert på IQ sammen med professor Jon Martin Sundet i 2004, og som testekspert på kjærlighet sammen med Sissel Gran i 2006. Møteplassen bruker matchingverktøy som er utviklet av Narum. I NRK1s programserie "Bør de gifte seg" som gikk i 2013-14 deltok Narum med utvikling av programkonsept, utarbeidelse av manus og som ekspert i ti programmer.

Narum var aktivt involvert i å få etablert Sertifiseringsrådet for Testbruk i Norge som er faginstansen bak Det Norske Veritas’ ISO-sertifikater for testbrukere og testverktøy i Norge. Han er fremdeles aktiv i dette arbeidet og er bl.a. sensor for dette sertifikatet.

TA MATCHINGTESTEN