Datinghelg!

Gratis dating hele helgen, 16-18 sept!

Starter om
00
DAG
:
00
TIM
:
00
MIN
:
00
SEK

Start reisen i dag!

og date gratis 16-18 september!

Trygg og seriøs dating

Date trygt og finn noen som også leter etter noe ekte.
Flere måter å få kontakt på

Flere måter å få kontakt på

Dyptgående matchingtest, sveip og mange andre flotte måter å få kontakt på.

Dating som fungerer

175 000 har allerede funnet sin partner hos oss.
Dejtinghelg 16-18 september

Datinghelg!

Nå til helgen er DU hjertelig velkommen på DATINGHELG på Møteplassen. Den 16-18 september vil alle kunne sende og lese ubegrenset med meldinger til alle! Forvent deg mange nye datinglystne single som er klare til å møte noen å ha det hyggelig sammen med i høst.

16-18 september kan alle:

- Sende ubegrenset med meldinger
- Lese ubegrenset med meldinger
- Gå på Blind date fredag 16/9

Hvorfor Møteplassen?

Vi på Møteplassen har en visjon. Vi synes alle fortjener kjærlighet. Ung og euforisk kjærlighet så vel som trygg og erfaren kjærlighet. Kjærlighet som får vokse fram, en dag av gangen. Vi er alle ulike, og hvordan vi finner kjærligheten er forskjellig. Målet er imidlertid alltid det samme — å finne noen som passer for nettopp deg.

På Møteplassen er det flere gøyale og enkle måter å møte andre herlige single på, og vi hjelper deg selvfølgelig på veien.

Les mer om Møteplassen
Varför Mötesplatsen?

Date trygt og seriøst

På Møteplassen er det mange single som leter etter et seriøst forhold. Vår nordiske kundeservice er lett tilgjengelig, og vi gransker alle bilder og profiler manuelt.

Date trygt og seriøst

Flere måter å komme i kontakt på

Hos oss er det flere enkle og gøyale måter å komme i kontakt med single som passer deg - velg den måten som passer deg best. Ta vår dyptgående matchingtest som tar utgangspunkt i din personlighetsanalyse, eller opplev kriblingen som kommer når du sveiper. Heng med, og ikke glem å nyte ferden.

Vi kan dating

Vi har over 20 års erfaring med dating, og vi vet hva som fungerer når du leter etter noen å dele livet ditt med. Over 175 000 personer har allerede møtt sin partner hos oss. Vi er alltid lett tilgjengelig når du trenger vår veiledning.

Single på Møteplassen

Her er tusenvis av dating-sultne norske single som passer deg

  Varför Mötesplatsen?

  Vi elsker lykkelige avslutninger

  Nesten daglig har vi det privilegium å se kjærligheten blomstre, og folks liv endres. Hvert år treffes tusenvis av par ved å date hos oss. Ta en titt på noen av de flotte historiene fra par som har truffet hverandre hos oss. Snart kan det være din tur!

  Varför Mötesplatsen?

  Dating på Møteplassen

  Møteplassen er perfekt for deg som leter etter noen å dele livet med. Her er det enkelt å komme i kontakt med dating-sultne single som passer deg.

  Det er flere spennende og gøyale funksjoner som vil gjøre din kjærlighetsreise både morsom og spennende! Du kan sveipe, matche, like og sende meldinger til spennende single nær deg. Her kan du føle deg trygg, og vi er alltid lett tilgjengelig.

  Les mer om online dating

  Noen å elske hver dag

  På Møteplassen samles norske single som leter etter noen å dele livet sitt med. Vi tenker at alle burde få oppleve euorifen og gleden, når han eller hun som du har sett på svarer på meldingen din. Når hendene deres rører ved hverandre for første gang, og når du våkner ved siden av noen og ikke vil gå. Den følelsen er MAGISK! Før du finner den du leter etter, vil du ha det gøy, komme i kontakt med mange single og oppleve den herlige kriblingen som gjør at du nesten mister pusten. Kriblingen som forteller deg at du vet. Det er jo slik det skal føles. Du kan ikke se deg selv med noen andre, og valget er enkelt.

  Gi oss din hånd, og la oss starte din reise - allerede i dag.

  Varför Mötesplatsen?
  Varför Mötesplatsen?

  Norges beste dating for single!

  Vi vet hva som fungerer når du leter etter noen å dele livet ditt med. Her kan du føle deg trygg, samtidig som du har det gøy og tester flere ulike måter å få kontakt på. La deg gjerne inspireres av noen av de tusenvis av par som en gang startet sin kjærlighetsreise på Møteplassen.

  Varför Mötesplatsen?

  Trygg dating

  På Møteplassen kan du alltid føle deg trygg, og vi er med deg på hele reisen. Alle bilder og profiler granskes manuelt, og vår norske kundeservice er alltid lett tilgjengelig.

  Slik dater du trygt

  Last ned appen vår

  Hvor, når og hvordan du vil...

  Møteplassens app er tilgjengelig for iOS og Android. Last ned appen til din smarttelefon eller nettbrett nå!

  Last ned Møteplassens app på App Store Last ned Møteplassens app på Google Play Store
  Varför Mötesplatsen?

  Tilstedeværende kundeservice

  På Møteplassen skal du alltid føle deg trygg. Vårt nordiske team har over 20 års erfaring med dating, og er alltid lett tilgjengelig. Trenger du hjelp kan du besøke vår kundeservice, eller kontakte oss på kundeservice@moteplassen.com Vi gransker alle bilder manuelt, og alle nye medlemmer må godkjennes av oss. Alt for å skape et trygt og sikkert datingmiljø for deg!

  Kontakt kundeservice
  Varför Mötesplatsen?

  Gratis dating, eller betalt medlemskap?

  Det er gratis å registrere seg, og lage en personlig presentasjon på Møteplassen. Som gratis medlem kan du søke etter single, og se besøk på profilen din uten kostnad. Med VIP-medlemskap (betalt medlemskap) får du tilgang til flere funksjoner på Møteplassen, og du kan kontakte andre medlemmer via personlige meldinger.

  Les mer om medlemskap i Møteplassens medlemsvilkår

  Om Møteplassen.no

  Møteplassen åpnet høsten 2003, og hvert år siden den gang har flere tusen single funnet kjærligheten hos oss. Det er noen her for alle - menn og kvinner i alle aldre fra hele Norge.

  På Møteplassen kan du søke blant tusenvis av single, og samtidig gi deg selv muligheten til å bli funnet av noen andre. Du kan sende meldinger, ta vår matchingtest, sveipe og bruke mange andre spennende funksjoner for å få kontakt.

  Møteplassen er en trygg og seriøs dating tjeneste for hele Norge. Her samles alle som tør, håper og lengter. Hos oss har du det gøy, og kommer lett i kontakt med andre single. Du kan alltid føle deg trygg, og vi er med deg på hele ferden. Vi kan dating, og vårt stolte nordiske team har over 20 års erfaring med hva som fungerer.

  Les mer om oss

  Søk blant våre single

  Når du er fornøyd med din presentasjon er det på tide å se etter interessante single å date. En god start på dette er å bruke en av Møteplassens ulike søkefunksjoner for å finne interessante profiler, men hvor det hele ender vet man aldri.

  Les mer om hvordan du bruker søkefunksjonene

  Er du singel?

  En god presentasjon er et viktig steg mot en vellykket date, og et nytt forhold. Mange single treffes på Møteplassen og knytter mange kontakter, noe som øker sjansen for å treffe den rette.

  Slik lager du din egen presentasjon